Sådan Surf Web anonymt eller adgangssider begrænset på dit arbejde eller skole

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du er interesseret i at surfe på internettet anonymt eller så du kan komme rundt om arbejde eller skoleregulerede internetbegrænsninger, kan denne artikel hjælpe dig. Anonym websurfing giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at efterlade et spor med oplysninger om din browser, placering, computersystem, IP-adresse osv. Det giver dig adgang til websteder, som en skole eller en arbejdsplads kan forbyde. For at gøre dette går de fleste til et gratis anonymt proxy site . Disse websteder henter i princippet siden for dig og lader dig se og bruge den, uden at det ser ud som om din computer faktisk er den, der får adgang til webstedet.

2.

Find en anonym surfing proxy site.Jeg kan godt lide at bruge www.kroxy.net. Det har altid været godt for mig, det er gratis og giver ikke meget reklame til dig. De fleste af de gratis proxy sites vil annoncere produkter til du finder bare den, du kan lide mest, og gem den til dine favoritter. Der er også en hel del websteder, der vil opkræve betaling for tjenesten, du kan betale hvis det er det værd for dig, hvis du ofte bruger tjenesten og gerne vil have en konto. Jeg bruger kun disse steder fra tid til anden, når jeg er begrænset eller reguleret internetadgang. De mest populære af disse websteder er http://www.anonymizer.com/.
Det har begrænset gratis service, og det er bedst, hvis du betaler. Du kan finde mange gratis proxysites ved blot at bruge en søgemaskine som Google og søge efter 'proxy sites' eller 'anonym surfing sites'.

3.

Når du har fundet et websted, der fungerer efter dine behov, skal du enten gemme det til dine foretrukne ved at højreklikke på hjemmesiden for det pågældende websted og vælge 'Tilføj til favoritter' i drop-down menuen eller ved at klikke på stjernelogoen øverst til venstre på computerskærmen og vælge 'Tilføj til favoritter'. Meget simpelt.
Trin 3 er kun til at surfe på internettet til din bekvemmelighed.

Hvordan surfe på internettet eller internet anonymt eller se websteder, hvor dit arbejde eller skole har lagt restriktioner eller forbud mod.