Sådan bruger du Google Docs til at sikkerhedskopiere alle dine filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din GMail-konto. Hvis du ikke har en, skal du gå til http://mail.google.com og klikke på den store Opret en konto-knap.

2.

Klik på linket Dokumenter i Gmail. øverst (som vist fremhævet).

3.

Velkommen til Google Dokumenter, tryk nu på knappen Upload (fremhævet).

4.

Klik på browse og find den fil, du vil uploade ved hjælp af filbrowseren. Marker filen og vælg Åbn. Du kan gemme individuelle filer så store som 250 mb op til i alt 1 gb.

5.

Nu kan du vælge at vælge flere filer eller trykke på Start upload for at begynde at sende din fil til Google. Du kan også vælge at organisere dine uploadede filer i mapper.

< p> 6.

Når du er færdig, vil din fil få en afkrydsning ved siden af ​​den. Tryk på linket 'Tilbage til Google Dokumenter' og din nyligt uploadede fil skal være øverst på listen. Afgør nu om du vil dele filen med dine kontakter ved hjælp af knappen Share, eller send den som en vedhæftet fil. Din fil er nu tilgængelig hvor som helst du kan komme online og gemme for altid i tilfælde af harddiskfejl eller andre katastrofer.

Tips og advarsler

  • Hvis du går tom for lagerplads Du kan oprette flere Gmail-konti eller betale for mere lagerplads.
  • Google meddelte kun, at alle filtyper kan uploades til lagring / sikkerhedskopiering og downloades hvor som helst ved hjælp af en browser og Google Docs. Sådan gør du det her.