Sådan bruges gratis hit tællere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en tjeneste, der giver dig mulighed for at lave din egen gratis hitdisk. Count Visitors.org og Counter.org (se Referencer) er to sådanne tjenester, der giver dig mulighed for at vælge både størrelse og design af en hitdisk.

2.

Kopier HTML kode af hit tælleren. Når du har oprettet din hitdisk til din smag vil du blive præsenteret med en lang kodekode. Denne kode bruges til at installere tælleren på din webside. Fremhæv al den tekst du ser og kopier den til din computer ' s udklipsholder.

3.

Åbn filen, der indeholder HTML-koden til websiden, og indsæt HTML-koden for tælleren. Placer koden, hvor du ønsker at tælleren skal vises. Selvom det måske ikke giver mening for dig, er det program du bruger til at gøre din webside til at forstå HTML-koden, som du måske forstår ordene i en bog. Når koden er indsat i din webside, skal du gemme dine ændringer. Nu, når som helst besøgende indlæser din webside deres besøg bliver logget på hitdisken.

Gratis hit counters er værktøjer designet til at give en nøjagtig repræsentation af webtrafik til din hjemmelavede webside. En lille tæller sidder på et sted på din side (efter eget valg) og bevæger sig op ad en hak hver gang en ny person besøger din side. Det er som kilometertælleren på en bil, kun for internetside hits. Gratis hit counters er nemme at oprette og i sidste ende endnu lettere at installere på din webside.