Sådan får du CCIE-træning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Selv om Cisco antyder at du har mindst 3-5 års erfaring inden for netværk, før man forsøger CCIE-eksamen, skal man helt sikkert begynde i det mindste at forberede sig på at tage eksamen et eller to år Før. Din lokale boghandel har mange CISCO-relaterede bøger for at begynde at forberede sig til eksamen og lab. Køb disse bøger for at få CCIE-uddannelse.

Find personer, der allerede har CCIE-betegnelsen. Fra 2005 er der lidt over 25.000, der har denne ekspertniveaubetegnelse, så det er ikke svært at finde en i dit generelle område. Hvis du kan finde et af disse mennesker på arbejde, som spørgsmål om eksamen. Tilbyd at tage CCIE-ekspert til frokost. Du vil opdage, at de fleste mennesker på dette niveau af ekspertise , elsker at dele og være hjælpsomme. Når alt kommer til at være en ekspert betyder det, at du får bevidst viden.

3.

Mange træningsvirksomheder tilbyder også bootcamp-klasser til CCIE. virkelig er ingen barriere, søg disse bootcamp træningsfaciliteter ud.Disse kurser faktisk tager dig igennem alle de kursusmaterialer og modeller, hvad lab delen af ​​testen vil være som at hjælpe dig med at få CCIE uddannelse til at sætte dig i stand til at afprøve eksamenerne .. < / p> CCIE står for Cisco Certified Internetwork Expert. Denne betegnelse er netværkscertificering Rolls Royce, det er faktisk den ekspertniveaubetegnelse, der netop har flest 10\% mere i løn end dem uden certificering og en af ​​de højest betegnede betegnelser i it-branchen. Så hvis du har tænkt på at arbejde for at få CCIE-træning, er du på den rigtige vej for at øge dit indtjeningspotentiale og status i IT-verdenen.