Sådan får du Cool MySpace Baggrunde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første skridt, du ønsker at gøre, er at få en billedskovkonto. At få en foto bucket konto er vigtig, fordi når du uploader billederne til din foto bucket konto, vil det automatisk give dig alle koderne fra direkte link til html koder. Så første skridt er at få billedskovkontoen.

2.

Når du har fået billedet til billedkontoen, er det næste skridt at få de billeder, du vil have uploadet til din foto bucket konto. Når du har valgt alle de billeder, du kan lide, vil fotovognen give dig fire forskellige koder.

3.

Det tredje trin er at gå til din min pladskonto og åbne den . Du skal derefter gå til rediger profil. Når du åbner rediger profil, skal du så gå til mig. Derefter skal du åbne billedskovlen og vælge det billede, du vil blive uploadet. Du skal så få html-koden og gå tilbage til din myspace-konto og forbi den på den om mig. Du kan derefter forhåndsvise din profil og se, hvordan din baggrund ser ud.

Tips og advarsler

  • Alle koder gør forskellige ting og kan indsættes hvor i din redigeringsprofil lege rundt og se, hvilken du kan lide
  • Når du åbner en konto med myspace. Der vil være flere layouter, du kan vælge imellem. Men dem i myspace ser ret grundlæggende ud. Men der er en måde du kan sætte et foto på dig baggrund. En grundlæggende ting at vide om at designe din webside er, at en webside er kørt kastede koder, så dybest set i dette tilfælde er målet at få koderne for baggrunde.