Sådan får du DSL i flere værelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en DSL-tjeneste. Køb lokale udbydere for den bedst mulige pris og hastighed. Der er forskellige hastigheder på DSL, som kan købes, så sørg for at shoppe.

2.

Køb en trådløs router. Spørg salgsrepræsentanten for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken router der fungerer bedst til dine behov. Den nøjagtige router, du vil bruge, afhænger af størrelsen af ​​det hjem eller firma, du ønsker at distribuere din DSL-adgang til. Et lille hjem kan bruge en billigere router, der er i stand til at sende et signal gennem et mindre rum; mens en virksomhed vil have brug for en meget kraftigere router, der er i stand til at sende DSL-signalet gennem mange niveauer. Ifølge Best Buy.com varierer de fleste trådløse routere mellem $50 og $200, selvom de kan være dyrere.

3.

Bestem, om de computere, der skal være bruges til at få adgang til den trådløse DSL har en indbygget router. Hvis de ikke gør det, skal du købe en router for at modtage det trådløse signal. Hvis du er i tvivl om din computer eller laptop har denne kapacitet, skal du ringe til computerproducenten og være klar til at angive serienummeret.

4.

Overvej den alternative løsning, som f.eks. ekstra DSL kabler i andre rum. Dette er et mere involveret projekt og kan kræve en elektriker eller håndværker. Yderligere DSL-kabler kan tilføjes til andre lokaler som ekstra telefon- eller kabel-tv-kabler, men giver ikke friheden til trådløs adgang.

5.

Ring til din DSL-internetudbyder og bede om et trådløst modem. Nogle DSL-udbydere kan muligvis ikke tilbyde denne service, og hvis de gør det, kan det koste mere end at købe din egen trådløse router og indstille dig selv. Fordelen ville være den nemme tjenesteyder, der gør arbejdet for dig.

Tips og advarsler

  • Ifølge WirelessDSL.org, når du køber trådløst udstyr er det vigtigt at sikre, at produkterne er certificeret af Wi-Fi-alliancen ved at kigge efter det specifikke Wi-Fi-certificerede logo.
  • Desuden skal du altid angive et kodeord for at beskytte dit trådløse internet. At have et kodeord beskyttet trådløst netværk vil holde personlige oplysninger mere sikre.
  • DSL er en type højhastigheds internet, langt hurtigere end opkald. I mange husstande eller virksomheder i dag er DSL nødvendig i mere end et rum. At sende et DSL-signal igennem et hjem eller forretning er nemt med netværkets væsentlige forhold, eller ved at køre flere kabler i hele hjemmet eller i virksomheden.