Sådan finder du IP-adresser for et lokalt netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn kommandoprompten ved at skrive 'cmd' i startmenuen s søgefelt. På versioner af Windows forud for Windows Vista skal du vælge 'Kør' i menuen Start og skrive ' cmd 'i kørprompten.

2.

Skriv' ipconfig 'og tryk' Enter. '

3.

Look for den returnerede post mærket IP-adresse. Det tilsvarende tal er din IP-adresse på dette netværk. IP-adressen består af fire tal adskilt med en periode.

4.

Brug en IP-netværksscanner, hvis du hurtigt finder IP-adresserne på flere enheder på et enkelt netværk. Se Ressourcer for mere information om IP-scannere.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis du bruger kommandolinjen, skræmmer du lidt, kan du eventuelt finde din computers IP-adresse ved at navigere til Windows 'Netværks- og delingscenter (i kontrolpanelet) og vælge' Vis status '. IP'en adresse vil blive opført under 'Detaljer'.
  • IP-adressen er som din computers hjemadresse på internettet. At kende disse oplysninger er nyttig, når du fejler en finartet forbindelse, der tillader fjernbordsforbindelser eller deling af printere. Det er simpelthen et spørgsmål om at kende de rigtige kommandoer ved at bestemme computerens IP-adresse. .