Sådan finder du mistede IP-adresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn kommandoprompt. Gør dette ved at vælge Windows Start-menuen og skrive 'cmd' i søgefeltet. For versioner af Windows forud for Vista skal du vælge værktøjet 'Kør ...' fra menuen Start og køre kommandoen 'cmd'.

2.

Type 'ipconfig / all 'i kommandoprompt og tryk på Enter. Dette vil give et væld af oplysninger om din forbindelse.

3.

Se efter IP-adressen. Nummeret relateret til denne post er din computers IP-adresse på dette netværk. Det vil være i et format svarende til xx.xx.x.xx.

Tips og advarsler

  • Bange for at bruge kommandolinjen? Ingen bekymringer. Find din IP-adresse i Windows 'Netværk og delingscenter. Placeret i kontrolpanelet, vælg 'Vis status' fra netværks- og delingscenter og vælg derefter 'Detaljer'. Din IP-adresse vil blive vist ved siden af ​​IPV4 IP-adresse.
  • IP-adressen på en computer er et nummer (adskilt af en periode i 4 grupper), der er tildelt computeren ved et bestemt netværk. Denne adresse er beslægtet med en hjemmeadresse til World Wide Web. At have disse oplysninger til rådighed, er vigtig for tilslutning til fjerncomputere, fildeling eller printerdeling. Hvis du har misplaceret en computers IP-adresse, er det nemt at finde den.