Sådan forbinder du to Apple-basestationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut begge AirPort-enheder til en strømkilde, og lad dem starte op. Tilslut til det trådløse netværk, der leveres af den første enhed, som er den, der er knyttet til dit kabel eller DSL modem. Start AirPort-værktøjet (placeret i undermappen 'Hjælpeprogrammer' i mappen 'Programmer'), og vælg derefter basestationen i den venstre kolonne. Klik på 'Manuel opsætning' og derefter på fanen 'Trådløs' og bekræft, at 'Trådløs tilstand' er indstillet til 'Opret et trådløst netværk'.

2.

Lav en note af det trådløse netværksnavn og bekræft at 'Tillad, at dette netværk skal udvides' er markeret. Du kan også skrive ned, hvilken type trådløs sikkerhed (som 'WPA Personal' eller 'WPA2 Personal') er aktiveret.

3.

Træk det pizzaformede trådløse ikon for at forbinde til det trådløse netværk, der leveres af den anden AirPort-enhed (som har et standardnavn, der indeholder 'Apple'). Fremhæv enheden i kolonnen til venstre i AirPort-værktøjsvinduet og vælg fanen 'Base Station'. Giv denne enhed et navn og en adgangskode, og klik derefter på fanen 'Trådløs'.

4.

Vælg 'Tilmeld dig et trådløst netværk' fra 'Trådløs tilstand' på den anden AirPort. Aktivér 'Trådløs sikkerhed' til de samme indstillinger som angivet i trin 2 og indtast det trådløse kodeord. Klik på 'Opdater' -knappen, og lad enheden genstarte.

5.

Bekræft, at begge enheder arbejder problemfrit ved at genstarte AirPort-værktøj og verificere, at begge enheder er angivet i venstre -hånds kolonne. Træk også ikonet for det trådløse netværk for at sikre, at der kun er et trådløst netværk, der udsendes mellem disse to enheder.

Tips og advarsler

  • Du kan oprette forbindelse til din AirPort-enhed (undtagen et AirPort Express) ved hjælp af et Ethernet-kabel.
  • Hvis det er muligt, brug en AirPort Extreme eller Time Capsule til 'main' -enheden og en AirPort Express til den anden enhed. < / li>
  • Denne proces kan også fungere med to AirPort Express-enheder eller to AirPort Extreme-enheder.
  • Et ubeskyttet trådløst netværk kræver bare problemer.
  • En glemt eller glemt kodeord
  • Du vil midlertidigt miste netværksforbindelsen, når du opdaterer AirPort-enheder.
  • Nogle af de ældre AirPort-enheder (UFO- formede modeller) kan være buggy, når de er tilsluttet til nyere enheder.
  • Apples AirPort-basestationer er routere, der gør det muligt for brugere at konfigurere et trådløst netværk meget nemt. Et problem, som trådløse netværk er modtagelige for, er manglen på rækkevidde over et stort område. Apple har en indbygget løsning på dette problem. kan konfigureres til at udvide et trådløst netværk problemfrit, hvilket gør det muligt for et enkelt netværk at få større dækning. Selvom der er flere forskellige måder at forbinde to AirPort-routere på, er dette den metode, som Apple anbefaler.