Sådan har du en HTML-footer i e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start et HTML-tekstredigeringsprogram og opret en ny side.

2.

Placer et bord på din side, der ikke er mere end 600 pixels bred ved at indtaste den nødvendige tabelkode. For eksempel, for at opbygge en simpel en række, skal du indtaste syntaksen som følger i et enkelt kolonne:
u0026 lt; table width = '600' u0026 gt;
u0026 lt; tr u0026 gt;
u0026 lt; td u0026 gt; Enter dine footer-data her u0026 lt; / td u0026 gt;
u0026 lt; / tr u0026 gt;
u0026 lt; / table u0026 gt;

3.

Indtast de data, der typisk udgør en footer, som f.eks. en brugerdefineret signatur- og webstedsadresse, og stil disse elementer, hvis det er foretrukket, ved at bruge din tekstredigeringsfunktion 'eller' formatering 'værktøjslinjen for at gøre dette. Desuden kan du oprette links i din sidefod ved at bruge din tekst editor 's' anker 'værktøj, eller ved at skrive i anker tags, der opretter linket. For eksempel ser et link til et websted ud som følger:
u0026 lt; a href = 'http://www.yoursite.com' u0026 gt; dit websted u0026 lt; / a u0026 gt;

4.

Navn og gem HTML-footer og læg det i en mappe eller mappe på din webhost. Dette sikrer, at din footer vises korrekt, og at eventuelle links til arbejde, når den sendes.

5.

Start dit emailprogram og opret en ny besked. For de fleste e-mail-applikationer bruger du funktionen 'Indsæt' til at vælge din footer fra din værtplacering. Med Mac OS X-mail skal du oprette filen i Safari-browseren og klikke på 'Kommando' og 'I' -knapperne på tastaturet for at tilføje filen til din besked.

Tips og advarsler

  • Hvis du er en kommerciel e-mail-afsender, kræver Federal Trade Commission, at du giver et 'unsubscribe' link i footeret efter 'CAN-SPAM Act', så modtagere nemt kan vælge ikke at modtage yderligere mailinger, hvis de ikke vil have dem.
  • Nogle HTML-tekstredaktører, som Dreamweaver og CoffeeCup, opretter automatisk tabeller for dig. Se efter en 'indsæt' -menu, og vælg tabellen valgmuligheden, eller se på din editor 's' hjælp 'side for specifikke instruktioner om, hvordan du gør dette.
  • Hvis du har en HyperText Markup Language (HTML) -fodbold i dine e-mail-meddelelser, kan du oprette en tilpasset afslutning på dine noter, så den identificerer dig som afsender og indeholder alle oplysninger, du vil have dine modtagere til at se hver gang du sender en e-mail. Uanset om du ønsker et mere professionelt udseende for din virksomheds kommunikation eller simpelthen ønsker at oprette denne funktion til personlige beskeder, kan du have en HTML-footer i dine egne e-mails ved at bruge et par linjer HTML-kode og dit e-mail-program.