Sådan installeres Windows XP Loopback Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på skrivebordets proceslinje. Klik på 'Kontrolpanel' i din startmenu. Klik på 'Kategorivisning', hvis dit kontrolpanel vises i klassisk visning.

2.

Find og dobbeltklik på ikonet 'Printere og anden hardware'. Klik på 'Næste' i dialogboksen. Find 'Se også' i menuen til venstre, klik på 'Tilføj hardware' og klik på 'Næste' knappen.

3.

Vælg 'Ja, jeg har allerede tilsluttet hardware 'og klik på' Næste 'knappen. Rul ned til bunden af ​​listen, og klik på 'Tilføj en ny hardwareenhed' og klik derefter på 'Næste'.

4.

Vælg indstillingen for manuelt at vælge den hardware, der skal installeres, og derefter klik på knappen 'Næste'. Vælg 'Netværksadaptere' og klik på 'Næste' igen. Find 'Microsoft' i producentens boks og klik på det.

5.

Find og klik på 'Microsoft Loopback Adapter' i listen over netværkskort, og klik på 'Næste'. Klik på 'Afslut', når processen er færdig.

Du kan bruge Microsoft Loopback Adapter til at teste netværksforbindelse, når du opbygger et virtuelt netværk og ikke har nogen nuværende netværksadgang. Det bruges også som et arbejde for netværkskortkonflikter. Windows XP leveres med indbygget understøtning til Loopback-adapteren. Installationsprocessen er kun få trin. Med et par klik kan du få adapteren klar til at konfigurere og bruge på ingen tid.