Sådan konfigureres Windows til et netværksnav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning af et netværk med et nav

1.

Slut Ethernet-hub til et stikkontakt.

2.

Tilslut bredbåndsmodemet til en af ​​de nummererede porte på navets bagside ved hjælp af et Ethernet-kabel.

3.

Luk alle de computere, du er i netværk, og Forbind hver til en nummereret port på bagsiden af ​​navet. Hver computer og bredbåndsmodemet skal nu tilsluttes navet. Fordi Ethernet-hubber ikke har trafikstyringsfunktioner, er porten, som hver enhed er tilsluttet, ikke vigtig.

4.

Tænd en computer og bekræft, at den kan gennemse internettet. Hvis det kan, skal du gentage processen, indtil du har bekræftet, at alle computere kan få adgang til internettet samtidig. Hvis ingen computer kan gennemse, skal du se Afsnit 2 for at bekræfte, at Windows er konfigureret korrekt. Hvis hver computer kan gennemse, men kun når de andre er slukket, er din internet-tjeneste ikke konfigureret til flere IP-adresser. Kontakt din internetudbyder for at få yderligere IP-adresser eller køb en switch eller router.

Konfiguration af Windows til netværk med et nav

1.

Klik på ' Start '-knappen, og klik derefter på' Kontrolpanel. '

2.

Dobbeltklik på' Netværksforbindelser ', hvis du kører Windows XP. I Windows Vista og 7 skal du dobbeltklikke på 'Netværks- og delingscenter', og derefter klikke på 'Administrer netværksforbindelser' (Windows Vista) eller 'Change Adapter Settings' (Windows 7).

3.

Højreklik på 'Local Area Connection' og vælg 'Properties'.

4.

Dobbeltklik på 'Internet Protocol' i Windows XP eller 'Internet Protocol Version 4 'i Windows Vista og 7.

Klik på radioknapperne mærket' Hent en IP-adresse automatisk 'og' Hent DNS-serveradresse automatisk. '

6.

Klik på 'OK' for at lukke hvert åbent vindue og genstarte computeren. Efter genstart skal computeren kunne browse internettet.

Et Ethernet-hub er generelt det billigste hardware, der kan bruges til at oprette et hjemmenetværk og tilslutte flere computere til internettet. Hvis du aldrig har oprettet et hjemmenetværk, kan opgaven i første omgang synes at være mere end lidt skræmmende. Heldigvis kræver brug af en hub meget lille interaktion og er en af ​​de enkleste måder at netværksarbejde på. Netværk dine computere ved hjælp af et Ethernet-hub, hvis du ikke har adgang til, eller vil bruge tidskonfigurationen, en switch eller en router.