Sådan øger du internetoverførselshastigheden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvilken hastighed din plan tillader ved at tjekke med din internetudbyder. Den uploadhastighed, du er i øjeblikket på, kan være den maksimale hastighed, der er tilgængelig med din plan. Hvis dette er tilfældet, opgrader din plan eller skift udbydere.

2.

Kør dine anti-virus-, adware- og spywareprogrammer. Hvis du starter en scanning af din computer, kan det forekomme potentielt skadelige programmer, der kører i baggrunden af ​​din computer, hvilket i høj grad kan påvirke din internetforbindelse.

3.

Udfør en diskoprydning og disk defragmenter. Begge kan findes under menuen Systemværktøjer. Det er generelt en god ide at køre både diskoprydning og diskdefragmentering så ofte for at øge computerens overordnede ydeevne.

4.

Skift din browser. Mange mennesker har en ældre version eller en velkendt langsommere browser. Opdatering eller skift af browsere kan bare være det løft, dit uploadhastighed har brug for.

Enhver, der har brugt internettet, har oplevet en langsom forbindelse. Det er kabel, opkald eller DSL, hvis du er på internettet, vil du opleve dårlige forbindelsessatser. Langsom uploadhastighed kan medføre, at den normalt dårlige computer-ejer ønsker at trække sit hår ud og smide computeren ud af vinduet. En langsom uploadhastighed kan skyldes en række årsager. En forældet browser, tilføjelsesprogrammer og skadelig software kan alle være årsager til din langsomme uploadhastighed. Den bedste måde at øge uploadhastigheden på er at øge din samlede internethastighed.