Sådan ser du film online via dit tv

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk dit fjernsyn, og kontroller bagsiden af ​​det for en indgangsstik, der er kompatibel med din computer. De fleste moderne tv'er har en række forskellige indgangsstik til at passe til forskellige tilbehør. Se efter en S-video jack, som er rund med et sort plastcenter og en række pinholes inde. Kontroller også for en VGA jack, som er rektangulær og har 15 stifter arrangeret i rækker af fem; eller en DVI jack, som også er rektangulær og har 24 større firkantede stifter arrangeret i rækker på otte. Disse to sidste er ideelle til en computerforbindelse, men S-video-stikket er mere almindeligt. Hvis du ikke har nogen af ​​disse stik, skal du kigge efter et sæt RCA-stik: tre små runde jacks farvede gule, hvide og røde.

2.

Se på overvåge jacks på din computer for at se om nogen af ​​dem svarer til jacks på fjernsynet. Der skal være mindst en VGA-stik og / eller en DVI-stik, og de fleste moderne computere har også S-video-stik. Hvis ingen af ​​dem match op til tv'et, bemærk, hvilke computere du har, og køb et crossover-kabel, der giver dig mulighed for at tilslutte en af ​​dem til en RCA-stik eller andet eksisterende indgangsstik på dit fjernsyn. Du kan finde sådanne kabler i elektronikforretninger sådan

3.

Tilslut computerens monitorstik til fjernsynets indgangsstik ved hjælp af det relevante forbindelseskabel.

4. < / p>

Tænd for fjernsynet og indstil det for at modtage signaler fra computeren ved at trykke på 'Input' knappen på fjernbetjeningen, indtil den synkroniseres til den korrekte stik. Du ved, hvornår det gør det ved udseendet af din computer er deskt op på din tv-skærm.

5.

Start en webbrowser på din computer (f.eks. Safari eller Firefox), og skriv derefter webadressen til den film du ønsker holde øje. Når det vises, skal du trykke på afspilningsknappen for at starte det - den præcise metode til at gøre det afhænger af den hjemmeside, du har fået adgang til. Filmen skal begynde at spille på fjernsynet, så du kan se det som normalt.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på nogle variationer i billedkvalitet med Denne operation, især hvis enten dit fjernsyn eller onlinefilmen mangler HD-kapacitet. Det vil stadig afspille, men det kan se lidt mere fuzzier ud end du havde forventet.
  • Sørg for, at enhver onlinefilm, du ser, kommer fra en legitim kilde. Piratkopierede film er ulovligt, og at se dem hjælper med at begå kriminaliteten.
  • Tv og internettet fusionerer tættere, og der kan komme en tid, når vi modtager al vores underholdning gennem en enkelt kasse. Online filmnedlastninger bliver stadig mere almindelige - med digitale kopier tilgængelige for salg via iTunes og lignende afsætningsmuligheder - så folk kan se online-film gennem deres computerskærme. Hvis du ønsker at se online-film via et fjernsyn (som kan have en større skærm end en computer), skal du tage et par ekstra trin. Det fungerer bedst, når du tænker på fjernsynet som en anden version af din computerskærm.