Sådan skifter du din Windows 7-laptop til et Wi-Fi-hotspot

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til hjemmesiden, connectify.me (se link nedenfor) og vælg 'Download Connectify Today u0026 quot; knappen.

Når downloadet er færdigt, skal du vælge filen, og installationsprogrammet vil hurtigt gøre din Windows 7-bærbar computer til et hotspot.

3 .

Når softwaren er installeret, er der kun få, enkle indstillinger, der skal ændres. Du tilføjer dit netværksnavn, sikret adgangskode, vælg internetforbindelse, du vil dele, og så er det kun en knap for at tænde og slukke for hotspot.

Tips og advarsler

< / p>
 • Du skal kun installere softwaren på den ene bærbare computer. De andre enheder finder dette hotspot og forbinder. Enhver enhed, der understøtter wifi, bør være i stand til at oprette forbindelse.
 • Jeg har nyder at se nyhederne fra 2010 Consumer Electronics Show.
  Et af de produkter, jeg oplevede gennemgået på en video podcast, fik øje på mig og har mig lige ved at opgradere til en Windows 7 bærbar computer!
  u0026 quot; Connectify u0026 quot; giver et simpelt softwareværktøj, der gør det muligt at omdanne din Windows 7-laptop til en Wi-Fi-hotspot. Når det bliver et hotspot, vil du kunne dele trådløs internetadgang med venner, familie, kolleger og alle deres internetklare, mobile enheder. Hvilken god måde at gøre venner på .... gratis Wi-Fi!
  Jeg rejser ganske ofte, og det ser ud til, at jeg begynder at bære flere og flere mobile enheder, der nyder godt af en internetforbindelse.
  Der er meget få hoteller / kommuner, der tilbyder gratis wi-fi. Det meste af tiden (især i de større hoteller) er du forpligtet til at tilmelde dig en internetforbindelse, der koster dig $10 - $20 per dag. Og det er for hver enhed!
  Nogle ture, jeg rejser med to bærbare computere, min iTouch og måske min datters Nintendo DSi. Med Connectify-løsningen kan jeg betale for en internetforbindelse på min Windows 7-bærbar computer, og derefter gøre den til en Wi-Fi-hotspot, der gør det nemt at oprette forbindelse fra min anden bærbare computer, iTouch osv. ..
  Hvad med en forretning møde på et hotel?!? Nu kan en person betale for internetforbindelsen og derefter lade alle sine kolleger oprette forbindelse til sit trådløse internet-hotspot.
  Lad mig forklare, hvor nemt det er at oprette denne løsning.
  Jeg glemte næsten at fortælle dig ... dette er en GRATIS løsning!