Sådan tænder du Bluetooth i HP TouchSmart

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af din Bluetooth-enhed

1.

Klik på knappen Start. Dette ligner Windows-symbolet i en cirkel. Den findes i nederste venstre hjørne af skrivebordet.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.' Find ikonet, der siger 'HP Wireless Assistant' klik på den for at åbne den.

3.

Kontroller, om der er et trådløst LAN, og hvis det står, at statusen er 'Til'. Det trådløse LAN skal være tændt for at kunne tilslutte Bluetooth-enheder.

4.

Klik på knappen 'Egenskaber', hvis statusen er vist som 'Fra'. Dette vil medføre et separat vindue.

5.

Sæt et mærke ud for muligheden for 'Uafhængige kontroller for installerede trådløse enheder.' Klik på knappen 'Anvend'. Dette vil sætte en tænd / sluk-knap ved siden af ​​statusindikationen.

6.

Klik på 'Tænd' for at aktivere dit trådløse netværk. Dette vil også gøre det muligt for din computer at kommunikere ved hjælp af Bluetooth.

7.

Tilslut en Bluetooth-aktiveret enhed til din computer. Du kan se, hvilke enheder der er forbundet ved at klikke på 'Start' knappen og gå ind i 'Kontrolpanel.' Denne gang klikker du på ikonet 'Bluetooth-enheder'. Det vil medbringe et separat vindue med oplysninger som navn og enhedskategori. Bluetooth-indstillinger for dine separate enheder kan også ændres her.

Bluetooth er et af de store elektroniske opfindelser. Det giver dig mulighed for at sende data mellem to stykker udstyr ved hjælp af radiobølger med kort længde på, hvad der hedder et PAN- eller personlig netværk. Med Bluetooth-aktiverede enheder behøver du ikke længere direkte at hænge emner som hovedtelefoner, printere eller mobiltelefoner til din pc. Det kan alle gøres trådløst. Hewlett Packard Touchsmart-computere har denne teknologi, og med nogle få enkle trin kan du nemt koble dine andre Bluetooth-aktiverede enheder til den.