Sådan deler du et Verizon bredbånd mellem et skrivebord og en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn webbrowseren på computeren, der er tilsluttet Verizon-modemet, og peg det til routerns IP-adresse (typisk 192.168.1.1). Bemærk: Hvis du er en Verizon FiOS-bruger, fordobles dit modem som en router, og du kan springe over til trin 6. For DSL-brugere skal du fortsætte til næste trin.

2.

Indstil modemets netværksindstillinger, så modemet er i 'Bridge' -stilstand. Se modemets manual for specifikke instruktioner om, hvordan du gør dette.

3.

Fjern slutningen af ​​Ethernet-kablet, der forbinder computeren med modemet, og tilslut det til routeren.

4.

Slut et Ethernet-kabel mellem porten på routeren mærket 'Internet' og Verizon-modemet. Tænd routeren.

5.

Installer softwaren, der fulgte med routeren, via installations-cd'en. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere routeren.

6.

Slut den bærbare computer til routeren. Du kan gøre dette med et Ethernet-kabel eller ved at bruge en trådløs forbindelse, hvis din router understøtter det.

Tips og advarsler

  • Mens en kablet forbindelse er nemmere at oprette en trådløs forbindelse giver mere mobilitet.
  • Verizons DSL Internet-tjenester gør det muligt for en computer at oprette forbindelse til et modem for at få adgang til bredbåndshastigheder. Det modem, der er givet til dig af Verizon, tillader ikke, at andre computere kan oprette forbindelse til internettet, hvilket betyder at du ikke kan have mere end en computer online ad gangen. Dette gør ikke opgaven umulig - med en router kan du dele en forbindelse med en stationær, bærbar computer eller anden computer.