Sådan finder du en WAN-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til internettet.

2.

Åbn netværkstilslutningerne fra Kontrolpanel ved at dobbeltklikke på 'Netværksforbindelser 'mappe for at se de WAN- og LAN-forbindelser, som du har adgang til.

3.

Dobbeltklik på ikonet eller ikonerne for at få vist oplysninger om forbindelsen. Du kan se forbindelsesstatus, aktivitet, varighed og hastighed for forbindelsen.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en trådløs forbindelse, og der er flere netværk indenfor rækkevidde, kan du se hele listen over forbindelsespunkter. Du kan vælge hvilket netværk du skal oprette forbindelse til, baseret på en række faktorer, herunder signalstyrke, hastighed og om du har adgang til netværket.
  • Sørg for, at du har firewall aktiveret på din computer, før du opretter forbindelse til Internet. Hvis du opretter forbindelse til internettet uden firewall aktiveret, kan du være udsat for vira og andre ondsindede angreb.
  • At finde et stort område netværk eller WAN, forbindelse fra en Windows-baseret pc er en opgave, der kræver lidt kendskab til computere. I nogle tilfælde sker WAN-forbindelser automatisk. Det største WAN er kendt kollektivt som internettet, som er en forbindelse mellem lokalnetværk (LAN). Et WAN kan også omtales som et specifikt netværk, som kan forbindes inden for et stort geografisk område, såsom inden for virksomheder, organisationer eller lokalsamfund. Der er mange måder at oprette forbindelse til et WAN på, men at finde en WAN-forbindelse er en simpel proces.