Sådan fjerner du historien i Windows Stifinder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tre-trins proces

1.

Start i Internet Explorer-browseren selv, i menuen Værktøjer, åbner 'Internetindstillinger' og ser på fanen Generelt. Halvvejs ned ad vinduet er afkrydsningsfeltet 'Slet historik ved udgang.' Tjek den boks. Klik derefter på 'Slet' for at sikre, at cookies, midlertidige filer og historie er markeret. Klik derefter på 'Slet'. Hold vinduet med internetindstillinger åbent.

2.

Fortsæt i vinduet Internetindstillinger, klik på fanen 'Avanceret' og rul ca. to tredjedele af vejen ned til valgene til afsnittet 'Sikkerhed'. Tjek 'Tøm (eller' Slet ') Midlertidige filer ved udgang.' Luk Internet-indstillinger, og vælg 'Slet browserhistorik' på menuen Værktøjer. Det samme vindue i trin 1 vises - sørg for, at 'Historie' er markeret, og klik på 'OK' eller 'Slet' afhængigt af browser version.

3.

Luk Internet Explorer og åbn Windows Stifinder. Dette kan du få adgang til ved at åbne 'Mine dokumenter' fra skrivebordet. I Windows XP eller tidligere skal du klikke på 'Mapper'. I Windows 7 og Vista, vælg 'Organiser', 'Layout', og tjek 'Navigationspanel.' I Windows XP eller tidligere skal du rulle ned til 'Denne computer', åbne vinduet C: drev. Rul til 'Windows' og dobbeltklik. Dobbeltklik derefter på 'Midlertidige internetfiler' i filvinduet, vælg hver mappe og fil i vinduet og tryk på 'Slet' -tasten på tastaturet. Svar 'Ja' eller 'OK' til forespørgslen 'Vil du virkelig slette ...?' I Windows 7 og Vista skal du rulle til dit brugernavn under 'Biblioteker' og 'Hjemmegruppe'. Klikker på 'u0026 gt;' nøglen åbner din brugermappe. Rul ned og dobbeltklik på 'Midlertidige internetfiler.' Vælg alle filer og mapper, og tryk på 'Slet' på tastaturet, og svar på 'Ja' til 'Vil du slette ...?' forespørgsel.

4.

Husk at 'spor' kan hentes fra en harddisk, men det kan være fornuftigt at optimere harddiske efter sletninger, inklusive tom plads og vælge ' tørre ledig plads 'mulighed. Dette er tidskrævende, og det er kun nødvendigt, hvis der er en grund til at fuldstændig udslette browseren.

Tips og advarsler

  • Tag tid til at gå igennem trin langsomt.
  • Kontroller, at kun filerne i mappen 'Midlertidige internetfiler' slettes, ikke øverste mappe.
  • Selv om nogle trin virker gentagne, fjernes ikke alle filer Første gang kommandoen gives.
  • Cookies med kontooplysninger eller loginoplysninger vil gå tabt i processen, hvorved normalt gemte data skal genindtastes.
  • Sletning af 'Midlertidige internetfiler 'mappen selv vil være et potentielt operativsystem korruption problem. Antallet af filer, der slettes, kan overvældes genbrugssystemet.
  • Visningshistorik er muligvis ikke et problem fra hjemme-pc'en, men fra et offentligt sted kan sporene på besøgte internetsider være pinligt, hjælpe identitetsstyveri eller føre til kriminel retsforfølgelse eller tab af job. At slippe af med Internet Explorer sitehistorik er en praktisk færdighed, som alle browsere skal lære. Der er tre steder, hvor internethistorik er gemt på computeren, hver kræver en anden handling, der skal ryddes, og alle tre trin er nødvendige for at slippe af med historien.