Sådan fornyes en IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal vi få et kommandopromptvindue op. For at gøre dette, lad os åbne vores start menu. Du kan enten trykke på Windows-tasten på tastaturet eller klikke på den faktiske startknap på skærmen.

2.

Næste skal vi finde 'Kør' i starten menuen og klik på den.

Efter at 'Kør' dialogboksen kommer op. Skriv 'cmd' (med eller uden citaterne).

4.

Nu skal du have en kommandoprompt vindue op, der ligner dette.

5.

Når du har dit kommandopromptvindue åben, vi 'kommer til at skrive' ipconfig / release ' (uden citater). Du skal få et vindue, der ligner mit billede.

6.

Nu på den nye linje i kommandopromptvinduet skriver du 'ipconfig / renew u0026 quot; (igen uden citaterne). Du bør se noget, der ligner det, du har set før, bortset fra denne gang i stedet for emner og 0'er, skal den være befolket med de nye oplysninger.

7.

Nu Du er helt klar. Enkel.

Tips og advarsler

  • Hvis du er i den for at ændre en statisk IP, kan du bare prøve at afbryde dit modem over natten, eller mens du er på arbejde. Dette virker i mange tilfælde, men at gøre en frigivelsesfornyelse har sandsynligvis vundet 't.'
  • Der er mange grunde til, at du ønsker at forny din IP. 'Begrænset forbindelse' fejl, internet browser ikke laver sider længere, ønsker at ændre din IP? Så uanset hvilken grund du vil forny din IP-adresse. Her er hvordan.