Sådan testes et fjernskrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at Remote Desktop er aktiveret og kører på værtsmaskinen. Gå til 'Denne computer' og derefter 'Egenskaber'. Klik på 'Fjernindstillinger' på fanen 'System', der åbnes. Et andet vindue åbnes. På denne skærm skal du kontrollere, at feltet Tillad brugere at forbinde eksternt til denne computer er markeret.

2.

Gå til en klientmaskin på samme netværk.

3.

Åbn fjernskriveprogrammet ved at gå til 'Start' - u0026 gt; 'Programmer' - u0026 gt; 'Tilbehør.' Derefter skal du vælge 'Eksternt skrivebord' -tilslutning under 'Kommunikation' i menuen 'Tilbehør'. Skærmbilledet til fjernskrivebordstilslutning vises.

4.

Skriv navnet på den computer, du vil oprette forbindelse til i dialogboksen. Windows login skærmen vises.

5.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind.

Tips og advarsler

< / p>
  • Der er flere ting, du kan justere på netværksforbindelsen til fjernbetjening for at maksimere hastigheden. Disse omfatter at dæmpe lyde fra fjernmaskinen og slukke for tapet.
  • Remote Desktop er en funktion af Windows XP. Dette program tillader brugere, der kører Windows XP Professional eller højere for at tillade andre computere at oprette forbindelse til deres computer eksternt. Test af en eksternt skrivebordsforbindelse på et lokalt netværk er en god ide, før du forsøger at oprette forbindelse på tværs af et større netværk, fordi det giver dig mulighed for at sikre, at alt fungerer korrekt, inden du udvider omfanget af din netværkskonfiguration.