Sådan ved du, om din computer har trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til 'Enhedshåndtering', som er en liste, der indeholder al den hardware, der er tilsluttet din maskine. Du kan nå dette ved at gå til menuen 'Start', vælge 'Kontrolpanel' og derefter vælge 'Enhedshåndtering.'

2.

Klik på 'Netværksadaptere' i den fulde liste over emner på hovedmenuen 'Device Manager'. Dette viser en liste over alle de netværksenheder, der er tilsluttet din computer.

3.

Søg i listen for en post, der indeholder ordet 'trådløs'. For eksempel kan du have en fortegnelse, der læser 'Intel PRO / Wireless 3945ABG Network Connection.' Hvis der er noget der ligner dette på listen, har din computer mulighed for trådløs internetadgang.

Trådløst internet kan være en utrolig boom til dit hjemmenetværk, men du kan kun bruge det, hvis dine individuelle computere er sat op med den korrekte hardware til at modtage et trådløst signal. Dette kræver tilstedeværelsen af ​​et trådløst netværkskort, enten installeret i maskinen eller tilsluttet eksternt til maskinen (typisk via en USB-port). Find ud af om computeren har adgang til en trådløs internetforbindelse eller ej, er en ret simpel procedure, som du kan gøre på mindre end fem minutter.