DIY: E-Commerce Website

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Valg af software type

Der findes mange typer e-handelssoftware, og hvad du vælger, skal afspejle dine behov. Hvis du vælger at gå med en open source-løsning, som osCommerce, kan du behandle PayPal-betalinger, kreditkortbetalinger og endda sørge for kontant ved leveringsbetalinger. Hvis du vil have en mere styret e-handelsplatform, skal du kan finde en tjeneste, der kræver et abonnementsgebyr og håndterer alle opsætninger, konfigurationer og igangværende vedligeholdelsesbehov, der måtte være nødvendige. Alternativt, hvis du bruger en webhost, der har forudkonfigurerede e-handelspakker til rådighed, kan du bare gå ind i din web hosting kontrolpanel og oprette webstedet med et par klik med musen. Denne type funktion tilbydes på mange nye web-værter, og du bør drage fuld nytte af det, hvis det er tilgængeligt.

Indsæt produktinformation < / h2> Når du har valgt et websted og sat det op på din webhost, skal du bruge lidt tid på at komme ind i dit produktkatalog. Dette er et område, du ikke vil skimp på, fordi du har en god- ser produktkatalog kan være forskellen mellem din e- handel websted lykkes og fejler. Du bør tage lyse og farverige billeder af dine produkter (hvis de er fysiske produkter) og skrive fyldige beskrivelser, der klart kommunikerer til kunden, hvad han køber, og hvorfor han skal købe den.

Sikring af e-handelswebstedet

Når du har oprettet din hjemmeside og klar til at gå, skal du tage lidt tid til at sikre det, så hackere ikke kan bryde ind i det og stjæle dine kundeoplysninger. Den bedste måde at gøre dette på er at kontakte din webhost og lad det vide, at du er vært for en e-handelsplatform, og at du har brug for hjælp til at sikre din server. Hvis du foretrækker at gøre det selv, skal du have fuld administrativ adgang til serveren for at installere ting som en firewall , sikkerhedsopdateringer og eventuelle software-patches, der måtte blive frigivet. Et e-handelswebsted er simpelthen en online butik, hvor folk kan købe varer eller tjenester ved hjælp af et kreditkort, betalingskort eller anden form for elektronisk betaling. Hvis du vil oprette din egen e-handelswebsite, er det ikke svært, især hvis du udnytter nogle gratis, open source-værktøjer til at hjælpe dig sammen. Det vil hjælpe, hvis du har erfaring med at uploade filer til websites før du starter denne proces.