Den bedste måde at oprette AT u0026 T Wireless Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Routeren

Routeren er den enhed, der overfører eller router signaler fra modemmet og overfører dem til computeren. En kablet router skal være fysisk forbundet fra modemet til computeren, mens en trådløs router gør det muligt for modemsignalerne at kommunikere trådløst med enhver computer med en passende trådløs adapter eller modem. En række mærker af routere er kompatible med AT u0026 T Internet, så køb bare en trådløs router på din lokale elektronikforretning eller computerbutik.

Installation

DSL-liniefilteret, som er den egentlige internetudbyder, skal indsættes i telefonstikket. Den anden ende skal forbindes til AT u0026 T-modemet. Brug det medfølgende telefonledningskabel til at forbinde dette liniefilter (leveres også af AT u0026 T). Slut dette modem til din købte trådløse router ved hjælp af udgangsstikket på modemet og indgangsstikket på routeren. Brug kabel-5 eller Ethernet-kabel til at oprette denne forbindelse. Når dette er gjort, skal du bare tilslutte den trådløse router til computeren for at installere den korrekt. Før du tilslutter genstanden til computeren, skal du sørge for, at modemet er tændt og tilsluttet. Når modemet er tændt og korrekt tilsluttet, vises det grønne lys frem for orange.

Computerinstallation

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med din trådløse router, til din computer. Følgende kommandoer giver det, opret ID. CD'en tager sig af konfigurationsprocessen, så lad det bare køre programmet. Når dette er gjort, skal du afbryde routeren fra systemet for at sikre, at den fungerer trådløst. For at aktivere det trådløse internet skal du højreklikke på ikonet 'Se ledige netværk' på en pc eller på menupunktet 'Lufthavn' på Macintosh. Denne menu viser netværk, så vælg det netværk, du oprettede, da du kørte installations-cd'en. Installation af AT u0026 T Wireless Internet er forholdsvis simpelt, og næsten alle kan gøre det ved at overholde nogle grundlæggende instruktioner. Den grundlæggende proces involverer at bruge router eller modem til at installere det trådløse internet og derefter afbryde modemet fra selve computeren. Du skal bruge internetforbindelsen, trådløse adaptere, en trådløs router og Cat5-kabel til at forbinde modemet og den trådløse router. Du skal også have din AT u0026 T instruktionsmanual. De fleste af disse tilbehør leveres af virksomheden.