HughesNet Speed ​​Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvordan Satellite Works

Satellit Internet er et ret simpelt koncept. Et signal fra en computer sendes ud i rummet, modtaget af en satellit og videresendt til en base station med en højhastigheds internetforbindelse. Basisstationen sender anmodningen til det bredere internet og venter på svaret. Svaret modtages, sendes tilbage til satellitten og sendes derefter tilbage til den computer, som det originale signal blev sendt fra. Ud fra et teknisk synspunkt er det ikke det, der adskiller sig fra enhver anden form for trådløs internettjeneste, med den ret store undtagelse fra satellitten selv.

Latency

I computerparlance er latens den tid det tager for en anmodning at blive sendt og et svar skal modtages. Over normale jordbaserede forbindelser måles denne gang i millisekunder. Over en satellitforbindelse måles dette i sekunder. Hovedårsagen til dette skyldes, at afstanden, der er rejst af signalet, er stor tilstrækkelig til lysets hastighed til at være en begrænsende faktor. En satellit i geostationær kredsløb sætter en fuld 22.000 miles over ækvator. På grund af dette skal hver anmodningsreaktionssekvens bevæge sig 88.000 miles.

Båndbredde

båndbredde af et signal er mængden af ​​data, som den kan bære i et enkelt sekund. De fleste DSL- og kabelforbindelser er typisk i stand til hastigheder fra omkring 6 til 12 Mbps (megabit per sekund.) Satellit er derimod begrænset til omkring 1,5 til 2 Mbps til en grundlæggende plan. Årsagen til dette er en begrænsning af satellitbehandlingsstyrken. Fordi hver HughesNet-satellit skal håndtere potentielt titusindvis af kunder, skal den begrænse den tilgængelige båndbredde til hver kunde.

Konsekvenser

Slutresultatet af denne kombination af latens- og båndbreddeproblemer er, at HughesNet er vil aldrig være så hurtig som nogen af ​​de andre alternativer. Mens e-mail og webbrowsing er helt anvendelige, er VoIP (Voice over Internet Protocol) og spil næsten helt ude af spørgsmålet. MMORPG'er (Massive Multiplayer Online Rollespilspil) er næsten ikke spilbare, og 'Twitch' -stilspil, som førstepersonsskyttere, er fladt ude uden afspilning. På grund af båndbreddebegrænsningerne er video streaming i bedste fald. High-definition datastrømme er ikke levedygtige, og endda lyd streaming kan være mindre end optimal.

Alternativer

Fordi den typiske satellit-internetkunder bor i et landdistrikt, er der ofte ingen tilgængelige billige alternativer. Hvis prisen ikke er noget objekt, er det eneste mulige alternativ en leaset datalinje, som en T-1-forbindelse. Disse typer af forbindelser er meget dyre, normalt koster flere hundrede dollars om måneden, og en T-1 er stadig kun 1,5 Mbps. En hurtigere forbindelse, som en T-3, kan koste tusinder om måneden. Hvis du har lyst til at starte et landsdækkende Wi-Fi-kollektive, kan dette være et levedygtigt alternativ. Ellers er du temmelig meget fast med satellit. Når du bor i et landområde, kan mulighederne for internetforbindelse være få og langt imellem. Du kan muligvis få DSL eller kabel, hvis du er tæt nok til nærmeste befolkningscenter. Men hvis du er virkelig langt derude, kan din eneste mulighed være forbindelse via satellit, som f.eks. Den service, der tilbydes af HughesNet.