Sådan bedømmer du internetleverandører

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Giv internetudbyderen en 'halvstjernet', 'fuldstjernet' eller en 'nul' i henhold til den forbindelseshastighed, den giver. Hastigheden kan omfatte sådanne ting som upload og download gange.

2.

Giv internetudbyderen en anden 'halvstjernet', 'fuldstjernet' eller 'null' i henhold til pålidelighed af tjenesten. Check med andre kunder for at se, hvor ofte tjenesten for internetudbydere går ned, eller hvis de synes at miste forbindelsen regelmæssigt.

3.

Vurder leverandøren ved at give den en ' halvstjernet, '' fuldstjernet 'eller' nul 'i henhold til den tekniske og kundesupport, den giver. Kontroller ting, som teknisk assistance døgnet rundt og live interaktion med en rigtig person, snarere end blot en computergenereret besked.

4.

Vurder internetudbyderen i henhold til den pris, den opkræver for internetadgang, og hvordan prisen sammenlignes med andre udbydere med tilsvarende hastighed og pålidelighed. Giv det en anden 'halvstjernet', 'fuldstjernet' eller 'nul' i overensstemmelse hermed.

Tips og advarsler

  • Ved vurdering af hastigheden af ​​en internetudbyder er dialogen den langsommere, da DSL med kabel er den hurtigste til brug i hjemmet.
  • Når du køber internetadgang fra en udbyder er det bedst at gå med en, der har en samlet rating på 2,5 eller derover .
  • Internettet bruges af store virksomheder, skoler, små virksomheder og enkeltpersoner. En internetudbyder er nødvendig for at kunne få adgang til internettet. Mange internetudbydere, også kendt som internetudbydere, giver denne adgang via telefon- eller kabellinjer, og mange giver også adgang via satellit. Der er mange internetudbydere, hvorfra man kan vælge, men for at finde den, der bedst opfylder dine behov og forventninger, er det en god idé at vurdere internetudbydere, før de vælger en.