Sådan blokerer du nogen fra din Facebook-side

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Facebook-konto med dit brugernavn og din adgangskode.

2.

Gå til profilen til den person, du ville Bliver blokeret fra at se din profilside.

3.

Rul ned til bunden af ​​deres side, og klik på 'Bloker', og klik derefter på 'Bekræft' for at validere dine handlinger . Du har nu blokeret denne person for at se din side, og de kan ikke længere se din profilside, og de kan heller ikke søge efter din side.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en Facebook-konto og gerne vil have en, skal du blot besøge Facebook.com og tilmelde dig. En gyldig email-adresse og adgangskode er påkrævet for at registrere til en konto. Det er gratis at tilmelde dig.
  • Vær forsigtig, at hvis din profilside ikke er privat, kan folk stadig se din side, selvom de ikke er logget ind. Hvis du vil ændre din side til privat, skal du bare klikke på ' Beskyttelse af personlige oplysninger 'på din profilside og ændre dine indstillinger.
  • Facebook er en social hjemmeside, hvor venner, familier og kolleger kan kommunikere med hinanden. Din Facebook profilside kan indeholde dine venner, dine billeder, spil og applikationer. Med Facebook kan du skrive på dine venners profilsider, eller du kan sende dem en direkte besked. Du kan også vælge hvem der ser oplysningerne på din side og blokere brugere, som du ikke vil se din side.