Sådan bruger du Twitter til din virksomhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du vil præsentere dig selv i en virksomhed som attitude. Tænk på dig selv som mere end en person på Twitter, men snarere som et mærke eller produkt. Brug et professionelt navn til din profil eller et kaldenavn, der er tæt forbundet med det, du lever for.

2.

Skriv dit bio, så det indeholder oplysninger om, hvad din felter er og hvad din ekspertise er i. Tilføj også kontaktoplysninger til dit websted, blog eller forretning.

3.

Tilføj og Tweet forskellige personer i dine fagområder eller interesser . Netværk med dem og dele forretningsidéer samt aktuelle projekter, du måtte have på.

4.

Prøv at følge folk, der har høj rang i et firma eller har en masse status. Følg de mennesker, der følger dem også. Dette kan hjælpe dig med netværk og åbne flere døre i fremtiden.

5.

Brug Twitter til at promovere dig selv. Fremhæv dine værker og produkter hver gang imellem, men lad dig ikke gøre det, eller du kan bore dit publikum.

Tips og advarsler

  • Disse tip vil hjælpe dig med at udnytte Twitter til dit erhvervsliv og erhvervsliv.
  • Twitter er den nye sociale netværk revolution, der sker over hele verden. Brug disse tips til at lære at bruge Twitter professionelt.