Sådan forbinder du to computere med WildBlue

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag din router ud af kassen og sæt det elektriske kabel til det og stikkontakten. Tag det medfølgende netværkskabel ud af kassen og sæt det i routerens WAN-port og modemets netværksport.

2.

Tilslut netværkskablerne til computernetværksporten og routerens LAN-port, hvis du vælger at have et kablet netværk.

3.

Klik på netværksikonet nederst til højre på skærmen i Windows --- Netværksikonet kan være to computere forbundet med et kabel eller en lille skærm med et udråbstegn --- for at vælge det netværk, du skal oprette forbindelse til. På Mac skal du klikke på 'AirPort' -ikonet øverst til højre på skærmen og vælge navnet på det trådløse netværk. Vælg det trådløse netværk med navnet på producentens router.

4.

Brug brugervejledningen til din router til at konfigurere en adgangskode til WAPv2 (Wi-Fi-beskyttet adgang).

5.

Afbryd forbindelsen til det trådløse netværk og tilslut igen ved hjælp af det kodeord, du netop har oprettet.

Tips og advarsler

  • Dit operativsystem registrerer og konfigurerer automatisk din netværksforbindelse automatisk.
  • Sikre din trådløse forbindelse for at undgå, at andre mennesker forbinder det.
  • WildBlue er en internetudbyder, der betjener sine kunder ved hjælp af satellitteknologi. Mens det er dyrere end kabel eller DSL og har en vis begrænsning af, hvor meget data du kan downloade, er satellitinternet den eneste måde at have bredbåndshastighed på fjerntliggende steder. Hvis du vil forbinde to computere til din WildBlue-tjeneste, skal du bruge en router til at oprette forbindelse til WildBlue-modemet. Routeren kan være trådløs eller kablet.