Sådan forstærker du Clearwire modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gennemgå Clearwires dækningsområdekort for at sikre, at du befinder dig i et område, der modtager Clearwire Internet-tjeneste.

2.

Find Værelset i din bygning med det bedste internet-signal Du kan ringe Clearwire for at finde ud af, hvor deres nærmeste servicetårn er placeret, brug rummet med de færreste forhindringer i tårnet.

3.

Kontroller, at dit modem er tilsluttet et Ethernet-stik og en standard stikkontakt.

4.

Sørg for, at modemet er installeret nær et vindue i bygningen. Anden etage modtager normalt et klarere signal end første sal på grund af færre signalobstruktioner.

5.

Peg modemets bagside - den side der ikke har firmaets logo - i nærheden af ​​vinduet Dette er den side, der skal modtage det bedste signal.

6.

Overhold blinkende signallys. Drej modemet gradvist, indtil det modtager bedste modtagelse, angivet ved antallet af glødende eller blinkende lys.

7.

Tænd dit co mputer og forbinde til modemet, enten via Ethernet-kablet eller via en trådløs forbindelse.

8.

Hvis modemet kører blinkende lys i en sekvens, søger det efter internettet service. Vent et par minutter for at se om det finder service; Hvis det fortsætter med at køre lysene i en sekvens, skal du justere modemets position. Hvis problemet vedvarer, skal du ringe til firmaet for at få hjælp.

Tips og advarsler

  • Hvis din bygning er tæt på kraftledninger eller et kraftværk, står træer eller støder op til andre bygninger (f.eks. et byhus eller en lejlighed), kan du opleve større interferens med din internet-tjeneste.
  • Dit trådløse internet kan lide interferens fra andre elektroniske genstande i nærheden, f.eks. mikrobølger eller 2,4 Ghz-telefoner. Tilføjelse af afstand mellem de interfererende elementer og modemet skal hjælpe. Du må muligvis købe 5,8 Ghz-telefoner for at eliminere telefoninterferens.
  • Skriv ikke eller placér klistermærker overalt på modemet, da dette kan forstyrre signalmodtagelse.
  • Internetudbyderen Clearwire baserer sin succes på kunderne, der er nemme at oprette forbindelse til internettet, hvor som helst Clearwire har service. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du bruge deres internet overalt - inde i en bygning eller i en park - så længe som De betjener det pågældende område. Hvis du bruger en stationær computer, kan du tilslutte modemet hvor som helst inde i dit hus, selv i et separat rum fra din computer, da det både er et Ethernet og en trådløs internet-tjeneste. vanskeligheder med at modtage et godt signal inde i et hus eller en bygning, der er skridt, du kan tage for at forbedre din modtagelse.