Sådan installeres en printer til flere brugere på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt driverdisken i maskinen, som printeren er placeret på. De fleste producenter starter automatisk processen ved hjælp af et automatisk opstartsprogram. Følg producentens anvisninger for at installere driverne på din computer.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Printere og Faxer. 'Dette åbner en liste over printere, herunder den, du lige har installeret.

3.

Højreklik på den printer, du vil dele, og vælg' Del denne printer '. åbner et nyt konfigurationsvindue for at dele det med andre brugere. Klik på fanen 'Deling'.

4.

Indtast et navn til den delte printer. Dette navn vises til andre brugere når de browser din maskine til delte printere. Klik på knappen 'OK'. Printeren er nu installeret og konfigureret til andre brugere på netværket.

5.

Opret forbindelse til det delte printer fra en anden maskine ved at dobbeltklikke på ikonet 'Netværk' på skrivebordet. Dobbeltklik på den maskine, printeren blev installeret på, og dobbeltklik derefter på ikonet 'Printere og faxe'. Højreklik på printeren og vælg 'Connect . '

Microsoft Windows-operativsystemet har mulighed for at dele en printer mellem flere personer på et netværk. Når du køber en printer, er det første skridt at installere driverne fra cd'en eller dvd'en, der følger af producenten. Når dette trin er gennemført, kan du dele printeren med andre medlemmer på netværket. Når en gang er delt, kan enhver anden person på netværket udskrive fra den lokale printer.