Sådan kalder du en international placering på computeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download softwaren til og tilmeld dig en VoIP-softwarekonto. Fra januar 2010 er valgene Skype og SIP (Session Initiation Protocol) -baserede produkter som Gizmo. (Se 'Ressourcer' for download-websteder.)

2.

Tilføj penge til den konto, du har tilmeldt dig. VoIP-software kræver, at du forudindlæser penge, som det derefter trækker for hvert minut, som du ringer til nogen, der bruger tjenesten. Du skal kunne gøre dette via VoIP-udbyderens hjemmeside, men nogle programmer kan omfatte evnen til at tilføje minutter i dem.

3.

Indtast telefonnumrene på folk, du ønsker at ringe internationalt. Husk at bruge alle landekoder og præfikser, som dit land kræver.

4.

Dobbeltklik på eller indtast det nummer, du vil ringe til VoIP program og tryk på 'Enter'. Dette forbinder dig på samme måde som en almindelig fastlinje.

Tips og advarsler

  • VoIP-programmer kan også foretage opkald også i hjemlandet.
  • Ikke alle lande betjenes af ethvert VoIP-program. Sørg for, at dit program tilbyder service til det land du ringer til.
  • VoIP-programmer varierer afgiften afhængigt af hvad Det land du ringer til. Sørg for at bestemme per minutsatsen for det land du ringer til.
  • Der er mange forskellige muligheder for dig, når du skal ringe til nogen internationalt. Oftere end ikke, at kalde en person internationalt ved hjælp af en fastnet er den dyreste løsning. Et potentielt alternativ til rådighed for dig er at ringe til nogen, der bruger din computer, med en teknologi, der kaldes Voice over Internet Protocol (VoIP) telefoni. Dette giver dig mulighed for at ringe til andre til en meget billigere pris.