Sådan nemt kan du opbygge en webserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du må ikke være Bill Gates eller Super-Geek for at gøre dette. Du vil være i gang med at køre om 15 minutter, hvis du gør det rigtigt. Du behøver ikke downloade noget! Det er bygget i dit OS!

At sætte indhold op og alt, der tager nogle minutter længere. Så lad os komme i gang. Luk alle vinduer ud over dette, så du ikke er distraheret.

2.

Disse trin vil have din indbyggede webserver, der kører på Windows XP-maskinen! hjemme webserver kører på ingen tid overhovedet!

Klik på START - KONTROLPANEL - ADD / REMOVE PROGRAMMER. Når det åbnes, se på SIDE BAR, og du vil se 'Tilføj / fjern Windows-komponenter'. Vælg dette. Kontroller 'Internet' Information Services - IIS '.

Klik på DETAILS' Button '... Klik på NEXT.

3.

Fortsæt og installer Front Page Server Udvidelser og FTP-server, som du muligvis har brug for disse. Tilføj checks til afkrydsningsfelterne FRONT PAGE SERVER EXTENSIONS og FTP SERVER. Hvis du vil bruge Front Page til at offentliggøre websider eller skal bruge dem, skal du have dem.

4.

Når filerne er installeret, klik på 'FINISH' for at afslutte installationen af ​​internetinformationstjenester. Du skal konfigurere din server og aktivere dine FP-udvidelser. \
< br /> Klik på START - CONTROL PANEL - ADMINISTRATIVE TOOLS. Find og dobbeltklik på ikonet INTERNET INFORMATION SERVICES. Det åbner hoved IIS kontrolkonsollen for alle webservere på din maskine. Per billedet til dette trin .. dril l ned til du ser navnet 'Standardwebsted'

5.

Hvis du vil ændre standardplaceringen af ​​webserverfilerne (C: \ Inetpub \ wwwroot), er dette hvor du gør det Jeg vil foreslå at forlade det, hvis du bare skal gøre webpage test og konfigurationer. Du vil gerne ændre denne applet ved at klikke på u0026 quot; WRITE u0026 quot; boks. Ellers vil du ikke kunne offentliggøre det. Tilladelserne til at offentliggøre vil være din Windows LOGIN credentials ... du kan lave en anden administrator eller speciel login ved højre museklik på MY COMPUTER og gå til MANAGE ... åbne LOKALE BRUGERE / GRUPPER. Opret en ny bruger, og sæt dem i en bestemt gruppe som Power Users osv.

6.

Når du udgiver indhold til dit websted, kan du offentliggøre to måder. HTTP til http://127.0.0.1 - ELLER - http: // localhost, vil enten arbejde.

Hvis du allerede har noget html-indhold til at lægge der .. kan du bare kopiere og indsætte filerne i C: \ inetpub \ wwwroot Directory. MEN - hvis der er elementer i din HTML og bruger forsiden (enhver version) - Det skal næsten altid offentliggøres for korrekt at skabe de rigtige udvidelser til siderne.

Og der har du det. En webserver kører på din pc! Denne proces er IKKE et program - det er en tjeneste. Du kan starte / Stop den egentlige service fra SERVICE-applet i ADMINISTRATIVE TOOLS i Kontrolpanel. Se ned i bunden af ​​listen til

Tips og advarsler

  • Brug IIS indbygget i Windows XP til at teste nye website designs!
  • Brug IIS til at øge din viden om, hvordan webstedet kører på IIS rent faktisk fungerer.
  • Windows 2000/2003 IIS server ser u0026 amp; virker præcis det samme! Bare flere portforbindelser.Have sjov!
  • Et ord af ekstremt forsigtighed. Inden du åbner din router og dit websted op til verden .. Du har BEDRE været til Microsoft og installeret hver enkelt opdatering og sikkerhedsrettelse ledig! Jeg ville ikke anbefale det, medmindre du virkelig ved hvad du gør!
  • Webservers gør det hele arbejde, de er vært for det indhold, vi ser på hver eneste dag på internettet. De fleste mennesker har ikke en anden tankegang om dem, fordi de ikke behøver at. Men hvis du er en lille smule af en Geek, kan du finde det interessant at Microsoft satte IIS (Internet Information Server) ind i Windows XP og Vista! Det blev først introduceret til arbejdsstationer i Windows 2000 Professional.

    Så, JA - du har en webserver lurker i din pc, bare venter på at blive løst! Du spørger hvordan skal det hjælpe mig? Det kan hjælpe dig lidt. Det hjælper dig med at forstå webservere og hvordan de konfigureres. Det kan give dig en fantastisk testplatform til dine hjemmesider. Nu behøver du ikke bruge penge på at få en hjemmeside på internettet for blot at prøve tingene ud. Opsæt din egen og begynde at offentliggøre det. Lav ændringer og offentliggør dem næsten øjeblikkeligt! Test nye ideer og konfigurationer! Mulighederne er ganske omfattende. Du kan endda åbne port 80 til din pc og lade folk på internettet se din hjemmeside! Selv om det muligvis skal afstemmes med en IP-adresse, vil du ikke desto mindre have en webserver på internettet!

    Jeg vil være opmærksom på at hoste din egen webserver. Sørg for at du har ALLE sikkerhedsopdateringer og patches til dit operativsystem! Hvis du ikke, vil du åbne dig selv for stor tidsproblemer