Sådan opretter du forbindelse til TELUS med en Mac-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en Telus Internet plan. Telus tilbyder flere internetforbindelsesplaner skræddersyet til forskellige niveauer af internetbrug. Bestil den plan, du ønsker fra Telus 'officielle hjemmeside (se Ressourcer) eller ved at ringe gratis på (800) 646-0000.

2.

Vent på, at Telus sender dit DSL-modem og din router.Denne er inkluderet i din internet-serviceplan. Afhængigt af hvor du bor, kan det tage 2-3 uger at modtage dit udstyr efter bestilling af en Telus-plan.

3.

Indstil Telus modem og router. Tilslut modemet til din telefonlinje ved at indsætte din telefonlinje i telefonstikket på modemets bagside. Tilslut modemet til Telus 'trådløse router ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel . Hvis du er usikker på, hvor hver port er på modemet og routeren, skal du læse den medfølgende dokumentation, da specifikke enheder, der leveres af Telus, varierer efter provins og nuværende forsyninger.

4.

Tryk på 'On' knappen på modemet. Når 'Internet' -lyset lyser støt, skal du tænde routeren.

5.

Slut din Mac-laptop til dit Telus Internet-netværk. Hvis du vil oprette forbindelse via trådløs, skal du trykke på ikonet Lufthavn øverst til højre på Mac OS X-menulinjen. Din Telus-forbindelse vises som en streng eller tilfældige tal og bogstaver. Klik på navnet for at oprette forbindelse. Hvis du vil tilslutte via en fysisk ledning, skal du slutte den ene ende af et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på venstre side af din Mac-laptop. Indsæt den modsatte ende på bagsiden af ​​Telus-router.

6.

Start din Mac-internetbrowser, f.eks. Apple Safari eller Mozilla Firefox, og begynd at surfe på internettet ved hjælp af din Telus Internetadgang.

Tips og advarsler

  • Du kan muligvis modtage rabatter på din internetpakke ved at kombinere Telus Internet service med andre tjenester fra Telus, såsom kabel-tv. Tal med en kundeservicerepræsentant for at afgøre, om bundling passer til dit medieforbrug og livsstil.
  • Teluss hurtige og opkaldsforbindelser er fra januar 2010 kun tilgængelige i provinserne British Columbia, Alberta og Ontario.
  • Telus anbefaler ikke at forbinde mere end en computer ad gangen til sin billigste internetplan, som er beregnet til brug af kun én computer.
  • hardware, som Telus tilbyder, giver dig mulighed for at konfigurere trådløs sikkerhed for at forhindre fremmede i at oprette forbindelse til dit trådløse internet. Se den enkelte hardware dokumentationsdokumentation, da opsætningen varierer meget efter produkt.
  • Telus, der er kendt for sine reklamer med kæledyr som kaniner og ænder, er et af Canadas største teleselskaber. Telus tilbyder flere internetplaner for canadiske beboere til prispunkter, der passer til hvert budget. Tilslut din Mac laptop til en Telus internetforbindelse ved hjælp af din Macs indbyggede trådløse chip eller hardwired Ethernet-port.