Sådan tilslutter du en bærbar pc med XP til et skrivebord med Windows 98

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind i boksen XP med administrative rettigheder. Dette er også brugernavnet og adgangskoden, du vil bruge til at forbinde eksternt i trin 10.

2.

Kontroller, at den bærbare computer, der kører XP, kører XP Professional. Hjemversionen af ​​XP tillader ikke indgående forbindelser.

3.

Kontroller din XP-maskine for at sikre, at den har konfigureret fjernskrivebordet til at tillade indkommende forbindelser. Højreklik på 'Denne computer' og derefter åbne 'Egenskaber' boksen. Klik på 'System' i venstre side af skærmen og derefter på fanen 'Fjern'. I bunden af ​​vinduet skal du kontrollere, at 'Tillad brugere at forbinde eksternt til denne computer' boksen er markeret. Klik på 'OK' og luk vinduerne.

4.

Noter navnet på din XP-computer. Find navnet på denne computer ved at gå til 'Denne computer' og derefter klikke på 'Egenskaber'.

5.

Gå til skrivebordet, der kører Windows 98, hvor du vil oprette forbindelse til den bærbare pc Vi kalder dette på klientcomputeren.

6.

Download Remote Desktop-klienten til Windows 98. Du kan finde linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.

< p> 7.

Dobbeltklik på Remote Desktop-klientsoftwaren. Følg anvisningerne for at installere softwaren.

8.

Start Remote Desktop-klienten. til 'Start ---> Programmer -> Tilbehør.' I menuen 'Tilbehør' skal du klikke på 'Kommunikation' og derefter 'Remote Desktop' -programmet.

9.

< p> Når du bliver bedt om det, skal du indtaste computerens navn på Windows XP-bærbar pc.

10.

Log ind på XP-maskinen med dit brugernavn og adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for at sende din administratoradgangskode over LAN'et, skal du oprette en ny konto på XP-maskinen uden administrative rettigheder til brug, når du tilsluttes eksternt.
  • Remote Desktop er et nyttigt program, som Microsoft inkluderede i udgivelsen af ​​Windows XP. Programmet giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din XP-maskine og arbejde på det eksternt fra en anden computer. Microsoft udvidede funktionaliteten af ​​Remote Desktop ved at frigive en klient, der også tillader, at maskiner, der kører Windows 95 og 98, også kan tilsluttes XP-maskiner.