Sådan tilslutter du et D-Link Wireless Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din router i et åbent område tæt på det område, hvor du vil bruge dit trådløse signal.

2.

Unplug netledningen og Ethernet-kablet fra dit bredbåndsmodem. Slut modemets ende på Ethernet-kablet til '1' -porten på din trådløse router.

3.

Slut et andet Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på routeren. Tilslut den anden ende af dette kabel til dit bredbåndsmodem.

4.

Slut dit modem til igen, og tilslut derefter routerens strømforsyning.

5.

Genstart din computer og åben din webbrowser for at sikre, at forbindelsen fungerer korrekt.

6.

Indsæt installations-cd'en, hvis du har brug for installer en separat USB-trådløs adapter. Klik på 'Installer drivere' og følg vejledningen på skærmen. Indsæt USB-adapteren, når du bliver bedt om det.

7.

Tænd for din computers trådløse adapter, om nødvendigt. Åbn listen over tilgængelige trådløse netværk ved at klikke på ikonet 'Barer' på højre side af proceslinjen. Dit netværk skal have en 'Excellent' signalstyrke og inkludere 'D-Link' eller et lignende udtryk i sit navn. Klik på dette netværk og klik på 'Connect'.

8.

Afbryd din computer fra routeren, og åbn din webbrowser. Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, er din trådløse router i gang.

Tips og advarsler

  • Disse instruktioner er baseret på D-Link DKT -408 Trådløs N USB Network Starter, en populær D-Link-model. Imidlertid. Denne model repræsenterer ikke det fulde spektrum af tilgængelige D-Link-trådløse routere. For information om din specifikke model henvises til hjemmesiden dlink.com/support og indtastes routerns modelnummer.
  • Hvis tilslutning en USB-enhed, må du ikke tilslutte det til installationsprogrammet beder dig om. Forbindelsen kan for tidligt forårsage, at enhedsdriverne installeres forkert.
  • Når du får din nye D-Link trådløse router hjem fra butikken, er det første, du skal gøre, sat op. Selvom det ikke er svært, vil det kræve, at du tilslutter et par ledninger og laver nogle få trådløse forbindelser. Efter et par minutter har du dog din Wi-Fi-forbindelse til hjemmet. Hver D-Link-router har sine egne egenskaber, men installationsprocessen er stort set den samme for alle modeller.