Hvor er Ethernet Hookup på bagsiden af ​​denne computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Computer Towers

Hvis du bruger et traditionelt skrivebord med et tårn adskilt fra skærmen, der indeholder harddisken, er Ethernet-porten sandsynligvis på bagsiden, nær bunden under fanen. Det ligner en telefonstik, der er et rektangulært hul med et mindre rektangel på toppen af ​​det, men det er lidt større.

Bærbare computere på bagsiden

Hvis du ejer en bærbar computer, der har nogen bagageporte , såsom en USB-indgang eller en telefonstik eller endda en strømkilde, er det sandsynligt, at ethernetporten er derhen. Det er sandsynligvis under skærmen, et rektangulært hul, der er forbundet med den nederste del af den bærbare computer.

Side-entry-bærbare computere

Nogle bærbare computere, især Apple Macbooks, sætter alle portene på siderne af computeren i bunden. I dette tilfælde er Ethernet-tilslutningen ikke på bagsiden af ​​computeren, men i den store rektangulære port på højre side af computeren, når skærmen vender mod dig ved siden af ​​videoudgangen.

Skærmintegrerede stationære computere < / h2> Nogle stationære computere, som f.eks. Apple iMac, indeholder harddisken og andre computerkomponenter i skærmen. Hvis dette er tilfældet, vil Ethernet-porten være enten på skærmens eller bagsiden, afhængigt af modellen.

Genkendelse af Ethernet-porten

Ethernet-porten er i sig selv en rektangulær dyb port med en mindre rektangulær indrykning på toppen eller bunden. Hvis du er usikker på, om den port, du ser, er Ethernet-porten eller en til et telefonmodem, skal du prøve at indsætte Ethernet-ledningen. Det skal glide let ind og låses ind med et snap. Ethernet, ifølge Morehouse College, er internetnetværksgrænsefladen, som bruges af de fleste mennesker og virksomheder. Derfor kan det være vigtigt, at du kan identificere Ethernet-porten på en computer, hvis du vil have adgang til internettet.