Hvordan kan jeg fjerne en Internet Explorer Script Error?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Deaktivering af Script Debugging

Script Debugging er en Internet Explorer-funktion, der er mere designet til programmører, der afprøver internet-software i stedet for den normale forbruger, der ser hjemmesider. Da de fleste mennesker ikke behøver Script Debugging, er det sikkert at slukke det og ofte være svaret på dine problemer. Åbn Internet Explorer-browseren og gå til Internet-indstillinger under fanen 'Værktøjer'.

Når du er inde i Internet Options, klik på Advanced. Markér afkrydsningsfeltet ud for 'Deaktiver script debugging', som du skal kontrollere. Når det er markeret, skal du klikke på OK for at gemme ændringerne og genstarte Internet Explorer.

Sletning af cookies

Hvis der stadig er fejlmeddelelser, der dukker op, må de midlertidige internetfiler muligvis rengøres. Gamle filer kan fortsat ødelægge Internet Explorer, hvis de er hovedårsagen til problemerne. Gå igen til Internetindstillinger under fanen 'Værktøjer'. Under fanen Generelt er der mulighed for 'Midlertidige internetfiler'. Klik på knappen 'Indstillinger' og slet filerne, cookies og historie.

Ved genstart af Internet Explorer vil hele historien være væk. Det, kombineret med at deaktivere script debugging, bør holde alle de fejlmeddelelser fra dukker op igen. Internet Explorer er velkendt for at have script fejl og vil være meget vokal om det. Når en side indlæser fejl eller slet ikke kan vises meddelelser, der rapporterer fejlen, når normale computerbrugere ikke er klar over, at noget kan være forkert. For at imødegå dette har Microsoft givet tip til, hvordan man undgår disse situationer og problematiske problemer, der kan følge af disse fejl.