Sådan Boost WiFi Signal til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt din router. Der kan være noget i det område, der blokerer for din modtagelse. Test signalstyrken ved at flytte din router til forskellige steder, indtil du kan finde en, der udsender et stærkere signal.

2.

Opgrader din router. Hvis din router er forældet og svagere end din Wi-Fi-funktion, vil din bærbare computer kun udføre med den hastighed, som roderen giver. Tjek din bærbare manual for at finde ud af signalstyrken og sammenligne den med din router. Hvis router signalet er svagere, opgrader og match det til din WiFi.

3.

Installer en repeater i dit hjem. En repeater henter det aktuelle signal fra din router og omfordeler til en større afstand i hele dit hjem.

4.

Deaktiver den interne WiFi i ældre bærbare computere og opgrader til en ekstern sender . Mange eksterne sendere har bredere antennemængde og kan tilsluttes vores bærbare USB-port. Du kan generelt deaktivere den interne forbindelse i netværks- og internetafsnittet på computerens kontrolpanel.

5. < / p>

Skift til en retningsrouter, hvis du bruger en omnidirectional router. Omnidirektive routere sender transmissionssignaler ud i alle retninger, hvilket kan begrænse din modtagelighed til signalet. En retningsrouter har en justerbar antenne, som giver dig mulighed for at styre og pege på signalet, hvor du vil have det.

Forstærker WiFi-signalet til din bærbare computer, uanset om det er en nyere eller ældre bærbar computer, der er relativt enkel. Da teknologien fortsætter med at blive fremskyndet, bliver flere ressourcer stillet til rådighed til lavere priser for at sikre tilslutningsmuligheder, når du er på farten og i dit hjem. Der er mange forskellige rettelser du kan anvende til at øge et svagt WiFi-signal, som vil fremskynde internetapplikationer som f.eks. browserindlæsning og video.