Sådan bliver du trafikpolisen: At styre trafikken til dine artikler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

BRUG EN E-mail-signatur: De fleste skriver mindst et par e-mails om dagen, hvorfor ikke medtage et link til dit websted, blog eller eHow hjemmeside profil i din e-mail signatur, så dine venner , familie og medarbejdere har en nem måde at få adgang til dit nyeste indhold. Når og hvis de videresender din email til andre og andre videresender til endnu flere mennesker, er dine chancer store, at der vil være mennesker, der er nysgerrige at se, hvem du er og hvad du gør.

2.

BRUG FORUM-UNDERSKRIVNINGER: Hvis du sender ind på et hvilket som helst on-line fora, skal du tilføje links og back-links til din underskrift. Folk klikker på links i andre s underskrifter hele tiden, jeg ved, fordi jeg gør det selv! Hvis du sender ind på et hvilket som helst forum, skal du oprette en signatur, der linker til dine seneste artikler eller direkte til din profilside. flere muligheder, folk skal se dine ting. Før du gør det, skal du sørge for at kende reglerne og reglerne på forumets websted for at se om det er tilladt, før du sender en underskrift.

3. < / p>

TAGE ET TIME-OUT TIL EVALUERING OG PLAN: Hvis du er en produktiv forfatter og er involveret i flere skrivewebsteder, skal du lave et Excel-regneark, der lister hvert websted, navnene på de artikler, du har indsendt, den url til din hjemmeside og webadresser for hver artikel. Jeg ved, det lyder smertefuldt, men du vil blive overrasket over, hvor meget hurtigere og mere effektiv du bliver, når det kommer til at tilføje links på de rigtige tider. vil kunne se, hvordan en artikel, du har skrevet tidligere, kan direkte henvise til en nyere artikel, du har skrevet, givi ng du den perfekte mulighed for strategiske linkplaceringer. Mens du er ved det, lav specielle, hurtige noter om hvert websteds regler for hurtig reference (dvs.: Inforbarrell: Artikler kan ikke være andre steder på internettet, der skal udgives; ingen selvbetjente links i artiklens base undtagen i underskrift) . En smertefuld proces, men praktisk og smart. Når du har oprettet din liste, vil det være nemt at føje til det med nye artikler.

4.

BRUG LINKEDIN OG ANDET SOCIALE BOOKMARK SITES: Sociale bogmærkewebsteder giver dig mulighed for at oprette din egen personlige liste over indhold, som du tror andre vil være interesseret i nok til at læse. Dette er en fantastisk måde at tilføje en udbrud af trafik til dine artikler. Dette vil bygge flere links direkte til dine artikler, som igen vil hjælpe søgemaskinerne med at finde dem lettere. Linkedin er et af de mest populære forretningsmæssige sociale netværkstjenester. Andre sociale bogmærkningssider at overveje også ville være:
http: //www.Digg.com
http://www.Reddit.com
http://Buzz.yahoo.com
http: //Del.icio.u s
http://www.Mixx.com
http://www.Folkd.com
http://www.Shoutwire.com
http: // www. Mister-Wong.com

Du skal tilmelde dig og oprette en gratis konto på hver af disse websteder. Når du er tilmeldt, kan du nemt sende dine seneste artikler til hver af webstederne for at hjælpe søgemaskinerne med at finde dine nye artikler hurtigere.

5.

VÆLG DINE ARTIKLER PÅ FACEBOOK ELLER MYSPACE: De fleste mennesker i disse dage har en Facebook.com-konto, der er forbundet til alle dine venner. Mange steder vil have en knap, som du kan klikke på for automatisk at sende din artikel til din facebook side. Hvis din artikel er interessant og på et populært emne, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt folk vil videregive det. Dette er en fantastisk måde at få et par ekstra besøgende på hver dag.

6.

CREATE A BLOG: Opret en blog, hvor du kan fungere og øge interessen omkring dine artikler og andre tilbud som du har tilgængelig på internettet. Hvis du ikke har en blog og gerne vil oprette en, kan du tilmelde dig et gratis sted på Googles blogspot.com. Se ressourcen nedenfor for en glimrende prøve af en effektiv blog.

7.

TWEET NEWS: Brug din twitter konto til at nævne og udnytte dine seneste artikler, som de offentliggøres. Hvis du ikke har en twitterkonto, skal du lære om det og tilmelde dig med Twitter.com.

8.

START EN NETVÆRKGRUPPE: Deltag i en gruppe af ligesindede folk f.eks. Work Home Union (se link i ressourcer), hvor du har en koncentreret gruppe mennesker, der ser på at gøre internettet til deres vigtigste indtægtskilde. En netværksgruppe som denne kan ikke kun lære af hinanden, men også arbejde som en gruppe for at kanalisere deres fokus i de rigtige retninger.

Man kan være en fremragende forfatter og have den fedeste eller mest professionelle hjemmeside eller blog denne side af Kansas. Men hvis folk ikke ved om dine fantastiske artikler og web tilstedeværelse, eller kan ikke finde dem, er alt dit hårde arbejde og indsats lidt andet end spild af tid. At få trafik til dine artikler er navnet på spillet. Hvis du og 'Toto' ønsker at udforske verden af ​​muligheder ud over Kansas, skal du muligvis føje oplevelsen som trafikpolitichef til dit CV.

Mens du har dine artikler om eHow, Infobarrel og SheToldMe vil give lidt trafik, er du ikke i stand til at maksimere dit potentiale ved bare at håbe andre vil finde dine artikler. Hvis du er interesseret i det monetære aspekt ved at skrive artikler og web tilstedeværelse, skal du være PROAKTIV, lærende taktik og strategier om, hvordan du direkte og øge trafik eksponering for dine artikler.