Sådan blokere adgangen til skadelige hjemmesider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Trin 1 - Bedre din brug af internettet

Det er ikke altid nødvendigt at bruge et webfiltreringsapparat til at beskytte dig mod skadeligt indhold, eller gør du har altid brug for et lille firma web filter. Det er vigtigt, at du er forsigtig med, hvordan du surfer på nettet. Undgå at skrive ord i søgemaskiner kan skabe skadeligt indhold. Desuden afstå fra websteder med ringe omdømme, som ulovlige og peer-to-peer-websteder.

2.

Trin 2- Brug forældrekontrol

Hvis du har børn, så skal du være forsigtig. Børn er meget mere modtagelige for skadelige indholdswebsteder på grund af deres uvidenhed (de ved ikke noget bedre) og deres overdrevne brug af nettet. Hvis du har Windows Vista, kan du bruge forældrekontrolværktøjet (kan være findes på kontrolpanelet), som kan fungere som et webfiltreringsapparat til dit hjem eller et lille firma til webfiltrering. Du kan også bruge en førsteklasses antivirus-tjeneste, der følger med internet sikkerhed. CA internet sikkerhed kommer med forældrekontrol.

3.

Trin 3 - Download web filter software

Ved hjælp af et webfilter software er den bedste måde at blokere adgangen til maligne sites. service, er det bedst at købe et webfilter. Hvis du vil have grundlæggende service, skal du downloade et gratis webfilter.

Internettet er et bemærkelsesværdigt værktøj, for det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til hele verden. Internettet gør det muligt at erhverve enhver mulig type information, der er tilgængelig derude. Desværre mishandler hackere, spammere, malware og ulovligt seksuelt indhold internettet. Unge børn og endda voksne er i fare for at blive udsat for sådant ondsindet indhold. Det primære formål med denne artikel er således at vise dig, hvordan du beskytter dig selv og din familie ved hjælp af et webfiltreringsapparat og andre metoder.