Sådan blokerer du internetserveren i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn et MMC-vindue ved at klikke på 'Start' og derefter 'Kør' fra skrivebordet på din computer. Skriv 'MMC' i kørselsboksen og klik på 'OK'. Vinduet vises derefter.

2.

Klik på 'Lokal computer', når programmet spørger dig hvilken computer du vil bruge dette værktøj til at styre.

3 .

Højreklik på 'IPS Værdipapirer' i venstre side af vinduet. Vælg 'IP-filterlister og filterhandlinger' og klik på 'Tilføj'.

4.

Giv computeren, du vil blokere et navn, og skriv det i feltet. Klik på 'Tilføj til nye filtre', og klik derefter på 'Næste'.

5.

Skriv '80' i IP-protokollens portboks og klik på 'Næste'. Dette er den handling, der vil opdage computerens IP-adresse og vil blokere computeren fra at nå en internet-server. Når du har gennemført denne handling, kan du lukke vinduet.

Blokerer en computer med Windows XP fra en internetserver er slet ikke en hård opgave. Windows XP er udstyret med et program kaldet Microsoft Management Console eller MMC for kort, hvilket gør det muligt for brugerne at styre mange komponenter inden for computeren, herunder sikkerhed og internet kapacitet. Med et par hurtige trin kan du forhindre enhver computer i at få adgang til en internetserver.