Sådan bypasses en Web Filter Appliance

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Trin 1- Prøv at fjerne webfiltrerings hardware

Nogle webfiltre er hardware, ikke software. Derfor er du nødt til at fjerne webfiltret manuelt. For at fjerne en webfiltreringshardware skal du forsøge at finde hardwareens primære placering og tage stikket ud eller slukke for den. Dette skal deaktivere webfiltret.

2.

Trin 2 Skjul din IP

Nogle webfiltreringshardware eller software arbejder ved at bruge din IP-adresse. Hvis du kan skjule din IP, kan du nemt omgå systemet. Du kan gøre dette ved hjælp af proxyservere. Hvis du google u0026 quot; proxyservere u0026 quot; du vil finde tusindvis af dem. Selvom de fleste er blokerede, er de ikke alle.

3.

Trin 3- Afinstaller webfiltreringsprogrammet

Den bedste måde at omgå en web Filterapparatet er ved at fjerne det helt. Prøv manuelt at afinstallere programmet.

Webfiltre bruges ofte i skoler, virksomheder, små virksomheder, virksomheder og offentlige databiblioteker. Det er sandt, at webfiltre er meget vigtige og hjælper med at beskytte os og vores familier mod skadeligt indhold på visse websteder. Et webfilterapparat kan dog nogle gange være til skade for os, fordi de nogle gange kan blokere vigtige websites. Skolewebfiltre er ofte byrdefulde for eleverne, for de blokerer adgangen til bestemte hjemmesider, at de skal udføre deres opgaver. Det primære formål med denne artikel er således at vise dig, hvordan du blokerer et webfilterapparat.