Sådan finder du en Gateway-oversigt i Comcast

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Den lange vej

1.

Bestem hvilken Comcast-understøttet gateway du bruger. Fabrikantens navn og model skal være på selve porten. Se Referencer for at se listen over Comcast-understøttede gateways. Denne gennemgang bruger oplysningerne til en Linksys WCG200.

2.

Åbn din internetbrowser.

3.

Slut IP-adressen til din browsers adresselinje. IP-adressen til at få adgang til Comcast, når du bruger en Linksys WCG200, er http://192.168.0.1. Dette vil frembringe et pop op-vindue, der beder om dit brugernavn og adgangskode.

4.

Udfyld popup-vinduet med de ønskede oplysninger. Standardindstillingerne for Comcast, når du bruger en Linksys WCG200, er brugernavn: Comcast og adgangskode: 1234. Dette åbner din sideoversigtsside.

Kort vej

1. < / p>

Klik på ikonet Comcast Home Networking på dit skrivebord. Dette vil åbne din browser og flytte dig til afsnit 1, trin 4, hvor den anmoder om dine oplysninger.

2.

Udfyld de ønskede oplysninger. Standardindstillingerne for Comcast, når du bruger en Linksys WCG200, er brugernavn: Comcast og adgangskode: 1234.

3.

Åbn din gatewayopsamling.

Tips og advarsler

  • Hvis dit brugernavn og adgangskode ikke virker, og du ikke kan huske, hvad du har ændret dem til, kan du cykle din gateway tilbage til standardindstillingen, som nulstiller din oplysninger til det oprindelige brugernavn og adgangskode. Trinnene til at gøre dette er forskellige for hver gateway; henvis til din ejerens manual eller kontakt Comcasts kundeservice for at få hjælp.
  • En gateway er et stykke kombinationsudstyr. Det kombinerer modemet, der forbinder en computer til internettet, til routeren, så computere kan være knyttet til hinanden. Nogle gange bruges ordet 'router' i stedet for 'gateway'. Uanset hvilket udtryk du bruger, er det en god ide at lære at få adgang til gatewayopsamlingen og finde ud af, hvilken version af firmware gatewayen bruger såvel som den software, der installeres. Det kan gøres på to lignende måder, selvom nogle af de Oplysningerne varierer afhængigt af hvilken gateway du bruger.