Sådan finder du personer på Windows Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Windows Messenger. Under installationen er Windows Messenger indstillet til at starte med Windows-opstart som standard. På grund af dette kan du blot klikke på ikonet 'Windows Messenger' på computerens proceslinje for at starte programmet.

2.

Klik på knappen 'Tilføj'. Dette vil starte funktionen 'Tilføj en kontakt' i Windows Messenger.

3.

Vælg 'Søg efter en kontakt' -indstilling. Klik derefter på 'Næste'.

4.

Brug de felter, der er vist på skærmen, til at indtaste de oplysninger, som du vil søge efter. Du kan også søge efter personer på Windows Messenger ved hjælp af deres for- eller efternavn som deres e-mail-adresse. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, klik på 'Næste' for at vise en liste over resultater med matchende oplysninger.

Windows Live Messenger (almindeligvis omtalt som 'Windows Messenger') er et chatprogram, der er udviklet af Microsoft. Det er efterfølgeren til deres populære MSN Messenger-værktøj og giver brugerne mulighed for at sende tekstbaserede meddelelser (sammen med filer og billeder) til hinanden via internettet. Windows Messenger holder styr på de personer, du ofte taler med i en 'Kontakt' liste. Du kan bruge værktøjet til hurtigt at søge efter folk, der skal tilføjes til denne liste.