Sådan indstilles en computer, så ingenting slukker for firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til 'Sikkerhedscenter' ved at klikke på 'Start' -menuen og derefter gå til 'Kontrolpanel. Klik derefter på indstillingen for' Windows Firewall '. < /p>

2.

Vælg 'Skift indstillinger', som er placeret ved siden af ​​linien, der læser 'Windows Firewall er tændt (slukket).'

3.

Afkryds feltet, der læser 'Bloker alle indgående forbindelser'. Dette beskytter din computer mod alle programmer, der forsøger at få adgang til din maskine fra internettet.

4.

Gå til fanen med 'Undtagelser'. Dette viser en liste over programmer, som du har givet specifik tilladelse til at få adgang til internettet uden din konstante overvågning. Fravælg alle disse felter, og tryk derefter på 'Ok'.

< p> 5.

Genstart din computer, så dine ændringer ændres, træder i kraft.

En firewall er et program, der blokerer uden for maskiner, fra at have fri adgang til din computer, når den er tilsluttet til internettet. En firewall vil også blokere programmer på din computer fra at få adgang til internettet uden tilladelse for at forhindre virus og andre uønskede programmer fra at få adgang til din computer. Hvis du ændrer dine firewallindstillinger, så intet kan deaktivere firewallen, skal du fjerne alle 'undtagelser', som er særlige regler, der gør det muligt for bestemte programmer at få adgang til internettet uden tilsyn.