Sådan justeres registreringsfilerne XP Pro Internet Speed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og installer et internetoptimeringsprogram som TweakMaster eller TCP Optimizer. Dette er programmer, der automatisk kan teste og justere registreringsdatabasen til din Windows XP Pro-opsætning for at forbedre ydeevnen.

2.

Åbn TweakMaster. Fra hovedskærmen bør du se en række forskellige muligheder. Vælg indstillingen for 'Guiden til tilslutning af optimering'.

3.

Indtast den type internetforbindelse, du bruger, uanset om det er et modem, DSL, kabel eller en anden type af højhastigheds internet.

Indtast de resterende nødvendige oplysninger, herunder din samlede forbindelseshastighed og din netværksopsætning for at fuldføre processen. TweakMaster vil derefter teste din internetforbindelse og ændre dit register, optimere dine indstillinger i overensstemmelse med resultaterne.

Mens Windows XP Pro gør et godt job med at tilnærme de relevante værdier for at holde din internethastighed optimeret, er der altid plads til forbedringer baseret på oplysningerne om din internetopsætning. Gennem brugen af ​​en gratis downloadbar internetoptimeringsguide kan du nemt justere registreringsdatabasen for Windows for at forbedre din samlede internethastighed og pålidelighed. Processen skal tage ikke længere end 10 til 20 minutter.