Sådan konfigureres Vista til Comcast

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på startknappen, og gå derefter til kontrolpanelet og klik på 'Netværk og Internet'. Klik på 'Netværks- og delingscenter' og derefter 'Administrer netværksforbindelser', og højreklik derefter på ikonet for Comcast og vælg egenskaber. Dette vil bringe netværkskonfigurationsindstillingerne til din Comcast-forbindelse.

2.

Klik på fanen Netværk øverst i forbindelsesegenskabens boks. For at indstille TCP / IP-indstillinger skal du klikke på 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og derefter klikke på egenskabsknappen under den.

3.

Klik på den generelle Du skal kun have to knapper valgt generelt: 'Hent automatisk en IP-adresse' og 'Hent DNS-serveradresse automatisk.' Hvis disse ikke er markerede, skal du klikke på knappen ved siden af ​​disse valgmuligheder.

4.

Klik på knappen 'Avanceret ...' nederst til højre i feltet 'Egenskaber for Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)'. Dette åbner en avanceret TCP / IP-indstillingsmenu Under 'IP-adresser' skal 'DHCP-aktiveret' være angivet. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på 'Tilføj ...' og vælge denne indstilling.

5.

Vælg 'DNS' fanebladet ud for 'IP Settings.' Hvis der er noget angivet under 'DNS server adresser' eller 'Tilføj disse DNS suffikser', vælg dem og klik på fjern.

6.

< p> Vælg fanen 'WINS' ved siden af ​​fanen 'DNS'. Dette viser en liste over WINS-adresser. Hvis der er angivet WINS-adresser, er sele ct dem og tryk på 'Fjern'. De eneste to muligheder, der skal vælges under denne boks, er 'Aktiver LMHOSTS opslag' og 'Standard' under 'NetBIOS-indstilling.' Hvis disse ikke er markerede, skal du vælge dem og trykke på 'OK'. < / p> Comcast er et firma, der tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder digitalt kabel, digital stemme og internet-tjenester. Konfiguration af Comcast til Microsoft Windows Vista kræver, at du følger et sæt trin for at kontrollere, at de korrekte netværksegenskaber er indstillet. Ellers fungerer Comcast-forbindelsen muligvis ikke korrekt.