Sådan konfigureres en Comcast Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af et ethernet-kabel til bagsiden af ​​kabelmodemet og den anden ende i indgangsstikket på bagsiden af ​​routeren

2.

Slut det andet ethernet-kabel til udgangsstikket på routeren og ind i ethernetporten på din computer. Selvom du opretter et trådløst netværk, skal en computer være tilsluttet direkte til routeren, mens den konfigureres.

3.

Tilslut routeren til en stikkontakt. < /p>

4.

Boot computeren og åbn din internetbrowser. Skriv '192.168.1.1' i browserens adresselinje og tryk på 'Enter'.

5.

Når adgangskodebilledet vises, skal du indtaste brugernavnet 'admin' og adgangskode 'adgangskode'. Tryk derefter på 'Enter'.

6.

Opsætningsguiden skal nu være åben. Klik på ordene 'Trådløse indstillinger' på venstre side af

Under 'Sikkerhedsindstillinger' -overskriften skal du vælge WEP-indstillingen.

8.

Vælg den automatiske autentificeringstype og vælg 64 eller 128 bit krypteringsstyrke under overskriften 'Sikkerhedskryptering'.

9.

Indtast din routerens WEP-nøgle i boksen 'Nøgle 1' under

10.

Klik på 'Anvend' og luk opstillingsguiden.

11.

Om nødvendigt skal du konfigurere din computer til adgang til trådløst netværk på den måde, der passer til dit operativsystem. Nogle computere registrerer automatisk det nye netværk og beder dig om WEP-nøglen for at oprette forbindelse til den.

Mange bruger trådløse routere til at forbinde flere hjemme- eller kontormaskiner sammen. Netværkscomputere kan dele information og en enkelt internetforbindelse. Selvom enhver passende router kan bruges, leverer Comcast primært Netgear-brand routere til sine kunder. Nye routere skal konfigureres, før de kan bruges.