Sådan lærer du værdien af ​​effektiv kommentar til Ehow

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på artiklen, som forfatteren har skrevet og kommentere ærligt. Jeg har læst nogle ting, som jeg ikke forstod og sagde: 'Jeg bruger ikke dette produkt (jeg nævner produktet) i mit hjem, men værdsætter din vilje til at dele din visdom'. Ærlighed er noget, jeg værdsætter for mig selv og mine venner værdsætter det også, for jeg har fået det fra dem.

2.

Tilføjelse af nøgleord til din kommentar kan tilføre værdi til udsagn, der er optaget. Jeg er gået tilbage for at se søgeord er belyst i nogle udsagn, som en person har forladt mig, så jeg ved, at de er værdifulde. Som ovenfor i trin 1, selvom jeg ikke bruger 'eddike' i mit hjem, indbefattede jeg det i min kommentar til artiklen, som jeg læste til min ven. Vi ved alle, at søgeord er nøgleord. De er i kroppen af artiklen, så se efter dem og brug dem i din kommentar for effektivt at sætte mere værdi i din kommentar til din ven.

3.

Tryk på stjerner øverst i artiklen tilføj værdier, når du kommenterer en artikel. Dette ses undertiden siden vi har travle liv. Den skrevne kommentar har meget værdi og stjernerne øverst, når alle tændte har værdi også. Har du endda stoppet med at tænke på, hvorfor de er der? Ehow har de 5 stjerner øverst for at tilføre forfatteren værdien.

4.

Lyser stjernerne ved siden af ​​den faktiske kommentarboksværdi, ifølge Ehow myndigheder. Dette var lige fra hestens mund. Klik på alle 5 af dem, hvis du vil reagere effektivt og fuldstændigt på en værdifuld måde. Ja, trinnene for at hjælpe en ven kan betyde penge til dem på Ehow, når du rammer disse stjerner i kommentarfeltet. Når du begynder at gøre dette, vil dine læsere gøre disse ting for dig. Hvis de ikke ved det, lær dem, så de kan lære at tilføje værdi til dit indhold ved at kommentere og trykke alle stjernerne. Det er bedst, hvis du kun klikker stjernerne en gang, så klik på den ene til højre for at give Forfatteren af ​​artiklen er den fulde værdi af din kommentar, du forlader. Dårlig skrevet artikler vil dø ud af sig selv. Du behøver ikke at sige forfærdelige ting eller tildele få eller ingen stjerner, de dårlige artikler vil være væk uden din stød i tilbage. Stol på mig, jeg ved det her for at være sandt.

Når som helst nogen tager sig tid til at forlade en god erklæring om enhver artikel, er det et vidunderligt udtryk for omsorg for eHow person. En god besked tilbage på posten fortæller forfatteren, at nogen læser deres information, og det opmuntrer og opløfter spiritus. Internetskrivning på eHow har mange hemmeligheder, som jeg ikke ved, men jeg ved værdien af ​​effektiv kommentar til at dele med dig.